Οι φορτωτές Trac-Lift προσφέρονται για πλήθος εργασιών, ενώ διακρίνονται για τη σύγχρονή τους τεχνολογία, την απλότητα στη χρήση και τη μεγάλη γκάμα των πρόσθετων εξαρτημάτων.

Για τις ποικίλες εργασίες που πραγματοποιούνται στα χωράφια, στις οικοδομές, στις κτηνοτροφικές μονάδες, στα δημόσια έργα και σε πολλές άλλες δουλειές δεν αρκεί μόνο η παρουσία ενός πολύ καλού και σύγχρονου τρακτέρ, αλλά και η συνδρομή του κατάλληλου φορτωτή που, θα είναι σε θέση να βγάλει εις πέρας τις απαιτητικές αυτές εργασίες. Τη λύση σε κάθε πιθανή περίπτωση έρχονται να δώσουν, οι Τσέχικης κατασκευής, φορτωτές Trac-Lift, οι οποίοι δίνουν το παρόν τους για περισσότερα από 30 χρόνια. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν, δύο ζεύγη υδραυλικών κυλίνδρων σύγχρονης τεχνολογίας και κατασκευής, όπως και σύστημα αυτόματης κλίσης με σταθεροποίηση, γεγονός που τους κάνει κατάλληλους για εργασίες με παλέτα και κουβά.

Χαρακτηριστικά που κάνουν τους φορτωτές Trac-Lift να ξεχωρίζουν:

  • Η αυξημένη αντοχή του βραχίονα στα μεγάλα φορτία χάρη στις ψυχρές συγκολλήσεις που έχουν γίνει στο υψηλής ποιότητας μέταλλο.
  • Η επέκταση των βάσεων στήριξης έως και το πίσω διαφορικό του τρακτέρ εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή και δύναμη ενώ η σύγχρονη κατασκευή τους προσφέρει την καλύτερη δυνατή ορατότητα και εύκολη πρόσβαση στον κινητήρα.
  • Ο φορτωτής και το τρακτέρ λειτουργούν σαν να είναι ένα ενιαίο τμήμα λόγω των γερών σημείων σύνδεσης  ενώ τα δαχτυλίδια τριβής μεγιστοποιούν την αντοχή του φορτωτή και την εύκολη συντήρησή του.
  • Στον επιπλέον εξοπλισμό προσφέρεται αυτόματο κλείδωμα των ταχυσυνδέσμων του υδραυλικού συστήματος του τρακτέρ με το αντίστοιχο του φορτωτή και αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φορτωτές  της Trac-Lift έχουν αυτόνομες υδραυλικές παροχές.
  • Οι υδραυλικές μπουκάλες της Trac-Lift διατίθενται σε ενισχυμένες ή συμβατικές ενώ ο έλεγχος του φορτωτή γίνεται μέσω ενός μηχανικού ή ηλεκτρονικού επιλογέα, όπου αμφότεροι δίνουν εντολή για τέσσερις κινήσεις μαζί με τη δυνατότητα κλειδώματος.
  • Σταθεροποιητής απορρόφησης κραδασμών στο φορτωτή για πολύ πιο άνετη και γρήγορη εργασία καθώς και αυτόματη διατήρηση του επιπέδου με μηχανική ή υδραυλική λειτουργία για πιο εύκολο έλεγχο των παλετών καθώς και άλλων υλικών.

Διατίθεται μεγάλη σειρά πρόσθετων εξαρτημάτων τα οποία έχουν υποδοχές σύμφωνα πάντα με τα Ευρωπαϊκά δεδομένα όπως είναι ο κουβάς (μεγάλης χωρητικότητας με δόντια και ενσιρώματος με αρπαγή, πιρούνα (μπάλας με αρπαγή παλέτας, το κοπτικό ενσιρώματος η δαγκάνα στρογγυλής μπάλας ο γάτζος για μεγάλο σάκο).

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ