Κατηγορίες

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας αποτελείται από ανθρώπους έμπειρους και εκπαιδευμένους για να καταλαβαίνουν το πρόβλημα σας και να δίνουν άμεση λύση.

 

 

 

Πρωταρχικός στόχος στην εξυπηρέτηση μας είναι να δώσουμε μια διάγνωση (αυτοψία) σε κάθε πρόβλημα σε συνεργασία με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή συμβεβλημένο συνεργείο της περιοχής. Το επόμενο βήμα είναι η άμεση επισκευή.

 

 

Η εξυπηρέτηση σας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!


Με την δυνατότητα άμεσης αποστολής μεγάλης γκάμας γνήσιων ανταλλακτικών μέσα σε μια ημέρα, ο στόχος μας είναι να επιστρέψετε στην δουλειά σας το συντομότερο δυνατόν.

 


Η άριστη τεχνική υποστήριξη των πελατών μας είναι πάγια πολιτική της ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΕ που από το 1955 εξασφαλίζει σιγουριά στους πελάτες που την επιλέγουν. Επιπλέον, φροντίζουμε να ενημερώνουμε και να εκπαιδεύουμε  τακτικά, το δίκτυο των αντιπροσώπων και των τεχνικών μας, έτσι ώστε να βελτιώνεται συνεχώς η δυνατότητα της άμεσης επίλυσης και το επίπεδο της τεχνογωσίας.

 


Κάθε περίπτωση που απαιτεί την τεχνική μας εξυπηρέτηση κλείνει μόνο όταν μένει ο πελάτης 100% ευχαριστημένος.

 

Οι Τεχνικές περιοδείες της εταιρείας αποτελούν μια σταθερή πολιτική δεκαετιών, για να μένουν οι πελάτες μας ικανοποιημένοι και σίγουροι για την σωστή επιλογή τους.

 

 

Η τεχνική ενημέρωση των αντιπροσώπων και συμβεβλημένων συνεργείων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της δυνατότητας να εξυπηρετούμε σωστά και γρήγορα. 

 


 

Επικοινωνήστε απευθείας το τεχνικό αίτημα σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διέυθυνση - aftersales@demeter.gr