Απόδοση και Αξιοπιστία

Κάθε προιόν της SDF είναι αποτέλεσμα προσεκτικού σχεδιασμού, δοκιμών και παραγωγής, με βάση τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Η εταιρεία συνεργάζεται με ηγέτες της βιομηχανίας για την παραγωγή λύσεων αιχμής και προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Εκτός από τα γνήσια ανταλλακτικά της, η SDF προσφέρει μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών για να καλύψει κάθε ανάγκη όπως τα λιπαντικά SDF, μια σειρά λιπαντικών για ακόμα καλύτερη απόδοση του μηχανήματος.

Η σειρά λιπαντικών SDF προστατεύει τα εξαρτήματα των τρακτέρ του οίκου της Lamborghini, Hurlimann, Same & Deutz τα οποία κατασκευάζονται με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές και τα διατηρεί ώστε να συνεχίζουν να λειτουργούν αποτελεσματικά.

Τα λιπαντικά SDF βελτιώνουν την αξιοπιστία των τρακτέρ ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες εργασίας σε περιόδους αιχμής και οι πελάτες μας μπορούν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους αξιοποιώντας πλήρως τον διαθέσιμο χρόνο μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος.

Η γκάμα λιπαντικών SDF  διατίθεται σε μια ποικιλία διαφορετικών προϊόντων και περιλαμβάνει: λάδι κινητήρα, λάδι κιβωτίου ταχυτήτων, υδραυλικά υγρά, υγρά φρένων, γράσα και ψυκτικά υγρά συμπυκνωμένα και έτοιμα προς χρήση.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ