Project Description

hiirlimann-logo

Το νέο δενδροκομικό της Hurlimann ονομάζεται XF Spirit  και εμφανίζεται στην αγορά συνδυάζοντας το έμφυτο στυλ της ιστορικής αυτής μάρκας με την τεχνολογία αιχμής. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετική αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία.

Κινητήρας

Το νέο XF Spirit   προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo-intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται, στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων Stage V.

Ο υψηλής πίεσης (2000 bar), ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος, κινητήρας είναι σχεδιασμού Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες και εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία και εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία σε γραμμές.

 

Σύστημα Μετάδοσης

Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Όλες οι μεταδόσεις επιτρέπουν στον ελκυστήρα να φτάσει άνετα σε τελική ταχύτητα 40 km/h.

Η νέα σειρά XF Spirit   είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους    μετάδοσης:

  • 4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 8 εμπρός + 8 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 10 εμπρός + 10 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 m/h). Συνολικά 15 εμπρός + 15 Πίσω

 

Σύστημα ανύψωσης

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ δύναμης και αξιοπιστίας.

Ένα υδραυλικό σύστημα σχεδιασμένο για κάθε εργασία  προσφέροντας τη  μέγιστη παραγωγικότητα. Αυτά πραγματοποιείται με ένα ανοιχτό κέντρο υδραυλικό σύστημα  42 l/min, ή μία προαιρετική αντλία 50 l/min, που εξασφαλίζει την ισχύ και άμεση ανταπόκριση που απαιτείται για τις καθημερινές εργασίες στους οπωρώνες και τους αμπελώνες. Και αν το φορτίο με χωρητικότητα  2.700 Kg  του μηχανικά ελεγχόμενου πίσω ανυψωτικού COMPACT  δεν είναι αρκετό, μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση STANDARD με ανυψωτική ικανότητα έως 3.050 Kg. Με το Spire F Trend, καμία εργασία δεν είναι πολύ απαιτητική.

 Σύστημα φρένων

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ χειρισμού και ευελιξίας. Προοδευτική και γρήγορη απόκριση  για ομαλή λειτουργία, ικανότητα ελιγμών είτε στο χωράφι είτε στο δρόμο. Αυτό επιτυγχάνεταιι με την ειδική αντλία παροχής λαδιού, η οποία εξασφαλίζει  την ακρίβεια διεύθυνσης και την ικανότητα ελιγμών είτε στο χωράφι είτε στο δρόμο. Η μέγιστη γωνία διεύθυνσης, που είναι  55° και ο δίσκος λαδιού φρένων  και στους 4 τροχούς, αντιπροσωπεύουν δύο δυνατά σημεία που εγγυώνται τον καλύτερο χειρισμό του νέου XF Spirit  . Επιπλέον, το XF Spirit   μπορεί να εξοπλιστεί με υδραυλικά φρένα  διπλής λειτουργίας που ενισχύουν περαιτέρω την ασφάλεια. 

Στυλ

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ στυλ και άνεσης. Εργονομικά χειριστήρια και ψηφιακός πίνακας οργάνων με δείκτες που διαβάζονται εύκολα σε κάθε συνθήκη. Οι λασπωτήρες του XF Spirit   είναι εξαιρετικά συμπαγείς, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική κάλυψη για τα πίσω ελαστικά χωρίς αυτό να βλάπτει τα φυτά και τα φρούτα. Επιπλέον, το χαμηλό του κέντρο και η εξαιρετική αναλογία βάρους/ισχύς, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα  επίπεδα πρόσφυσης, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το Spire F Trend έχει σχεδιαστεί για την άνεσή του χειριστή: κρεμαστά πεντάλ, χαμηλό κεντρικό τούνελ, εργονομικά χειριστήρια, ψηφιακός πίνακας οργάνων και οι ενδείξεις, που είναι ξεκάθαρες και ευανάγνωστες σε όλες τις συνθήκες, δεν είναι απλές στυλιστικές λεπτομέρειες αλλά έξυπνες λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη – όποια κι αν είναι αυτή.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Hurlimann εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ