Project Description

Lamborghini logo

Η σειρά  XF  95 LS περιλαμβάνει τρία 4κύλινδρα μοντέλα από 95 έως 116 Hp. Η θέση οδήγησης είναι εντελώς σχεδιασμένη με σκοπό την άνεση του χειριστή. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν εργονομικά χειριστήρια και δύο ύψη πλατφόρμας, όλα αναρτημένα στην ανάρτηση Hydro SilentBlock. Μια ευρεία    γκάμα επιλογών, συμπεριλαμβανομένης μιας ευρείας γκάμας συνδυασμών ελαστικών, είναι διαθέσιμη για τη διαμόρφωση του τρακτέρ σύμφωνα με τις      διάφορες ανάγκες των επαγγελματιών καλλιεργητών φρούτων και κρασιού. Στην χαμηλότερη διαμόρφωση, τα    τρακτέρ XF 95 LS    διαθέτουν    λασπωτήρα ύψος μόλις 1,18 m για να ταιριάζει απόλυτα σε οπωρώνες εσπεριδοειδών ή σε σειρές σταφυλιών.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ FARMOTION 45
Αναπτύχθηκαν οι νέοι 4κύλινδροι κινητήρες FARMotion 45 ειδικά για αγροτικές εργασίες. Με ένα επικλινές και κωνικό σχεδιασμένο καπό, αυτά τα τρακτέρ προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα.  Με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου από ποτέ, και με σέρβις ανά 600 ώρες , αυτές οι μονάδες υψηλής απόδοσης παρέχουν ισχύ έως 116 Hp. Παρόλο που ο κινητήρας FAMotion 45 διαθέτει τον μεγαλύτερο κυβισμό σε αυτήν την κατηγορία, ο έξυπνος   σχεδιασμός και η  διάταξη αυτών των κινητήρων δίνουν τη δυνατότητα ύπαρξης τρακτέρ με εξαιρετικά συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Η ευρεία επιλογή λύσεων μετάδοσης που προσφέρονται, επιτρέπει στο χειριστή να προσαρμόσει το τρακτέρ του με βάση τις ανάγκες του, βασιζόμενος σε διατάξεις 4 ή 5 ταχυτήτων. Η πιο απλή έκδοση διαθέτει 4 ταχύτητες και 3 εμβέλειες, με σύνολο ταχυτήτων 12 εμπρός και 12 πίσω. Αυτή η διαμόρφωση      μπορεί να εμπλουτιστεί με μηχανικό διαχωριστή που διπλασιάζει τις ταχύτητες προς τα εμπρός. Οι ίδιες διατάξεις είναι διαθέσιμες  και  με    κιβώτιο 5        σχέσεων, παρέχοντας ταχύτητες 15+15 ή 30+15. Επιπλέον, η μετάδοση Hi-Lo με Powershift είναι διαθέσιμη, παρέχοντας μέγιστη ταχύτητα 40 km/h σε οικονομικές στροφές κινητήρα και ελάχιστη ταχύτητα μόλις 187 m/h.

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Το νέο  XF 95 LS διατίθεται σε δύο μεγέθη, με δύο ύψη λασπωτήρα, σύμφωνα με τη διάσταση των ελαστικών. Σε κάθε περίπτωση, η πλατφόρμα διαθέτει Hydro Silent-Blocks, που μειώνουν τους κραδασμούς από το σύστημα μετάδοσης κίνησης στο σώμα του οδηγού, με αποτέλεσμα υψηλό επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Όλα τα στοιχεία ελέγχου είναι εργονομικά διατεταγμένα στην μπροστινή και πλευρική κονσόλα.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Το XF 95 LS διαθέτει 3 διανομείς και ένα σύνδεσμο επιστροφής στο πίσω μέρος του τρακτέρ. Ο ρυθμιστής ροής διατίθεται προαιρετικά και μπορεί να βρίσκεται απευθείας στους διανομείς ή κοντά στο κάθισμα του οδηγού. Όλες οι βαλβίδες υδραυλικής μπομπίνας τροφοδοτούνται είτε από αντλία 48 ή 56 l/min ή ένα σύστημα διπλής αντλίας ικανό να αποδίδει έως και 68 l/min λαδιού. Ανεξάρτητα από την παραλλαγή της χωρητικότητας της αντλίας, το υδραυλικό σύστημα του τιμονιού τροφοδοτείται από ένα δευτερεύον σύστημα εντελώς ανεξάρτητο από το κύριο υδραυλικό σύστημα που τροφοδοτεί τους διανομείς και τον ανελκυστήρα. Ο ανελκυστήρας διαθέτει οπίσθιο μηχανικό έλεγχο και έχει χωρητικότητα 3940 kg.

ΑΞΟΝΕΣ
Τα μοντέλα του νέου XF 95 LS  διαθέτουν μπροστινό άξονα που επιτρέπει στάνταρ και υψηλή γωνία διεύθυνσης προκειμένου να αυξηθεί η ικανότητα ελιγμών του τρακτέρ. Το φρενάρισμα και στους τέσσερις τροχούς είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας. Η κίνηση στους 4 τροχούς ενεργοποιείται απλά πατώντας ένα κουμπί. Το βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης προσφέρει πιο ακριβές σύστημα διεύθυνσης – βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά, ειδικά όταν οδηγείτε με υψηλές ταχύτητες στο δρόμο.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ’‘ Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Lamborghini εγγυώνται υψηλή ποιότητα. Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών, σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ