Project Description

Lamborghini logo

Το νέο Lamborghini Spire F Trend παρουσιάζεται με απαράμιλλο στυλ, συνδύαζοντας το έμφυτο στυλ της μάρκας με την τεχνολογία αιχμής, την εξαιρετική αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία. Η ανώτερη παραγωγικότητα των νέων, 3 και 4 κυλίνδρων κινητήρων FARMotion συμπληρώνουν την τελειότητα με τη νέα διάταξη στην θέση της οδήγησης και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Η μακρά παράδοση της Lamborghini σε εξειδικευμένες εφαρμογές αναβιώνει μέσα από την υπεροχή του νέου τρακτέρ Spire F Trend στον αμπελώνα, στον οπωρώνα και στο θερμοκήπιο. Αποτελεί μια νέα σειρά μοντέλων ιδανικά για ελιγμούς και στους πιο στενούς χώρους ώστε να επιτυγχάνεται υψηλή παραγωγικότητα με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

Η σειρά αυτή αποτελείται από τρία μοντέλα που είναι ιδανικά για καθημερινή εργασία σε αμπελώνες και οπωρώνες:

  • SPIRE F Trend 70 (66 HP)
  • SPIRE F Trend 80 (76 HP)

Χάρη στο σύστημα φρένων 4 τροχών – διαθέσιμο ως τυποποιημένο εξοπλισμό – αυτά τα μηχανήματα δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια.

Σχεδιασμός

Οι αρμονικές γραμμές στην πιο κομψή έκφραση σχεδιασμού αποτελεί τη σφραγίδα της Lamborghini.

Οι ελιγμοί μεταξύ των στενών γραμμών γίνεται παιχνίδι, χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι, τα πεντάλ και τα εργονομικά χειριστήρια. Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δίνοντας στο χειριστή άνετο χώρο εργασίας. Το ύψος του πίνακα οργάνων, το τιμόνι και το κάθισμα είναι όλα προσαρμοσμένα για μια άνετη θέση οδήγησης.

Τα συμπαγή χαμηλά φτερά προσφέρουν πλήρη κάλυψη στα πίσω ελαστικά και παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη ζημιών της καλλιέργειας. Το Spire F Trend σχεδιάστηκε για εργασία στο χωράφι και στο δρόμο, με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Κινητήρας

Το νέο Spire F Trend προσφέρεται με κινητήρες FarMotion 35, turbo-intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται , στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων Stage V.

Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) ηλεκτρονικά υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές. Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Ο χειριστής μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει και να επαναφέρει τις ιδανικές ταχύτητες που επιθυμεί για κάθε παρελκόμενο του. Έτσι λοιπόν επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγικότητα ανεξάρτητα από φορτία.

Επιπλέον, χάρη στην τέλεια ενσωμάτωσή του με τη διάταξη του ελκυστήρα, δεν επηρεάζει τις διαστάσεις του, εξασφαλίζοντας ένα σχήμα χαμηλού προφίλ στο καπό.

Σύστημα Μετάδοσης

Η απλή σε χρήση μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό. Όλες οι μεταδόσεις επιτρέπουν στον ελκυστήρα να φτάσει άνετα σε τελική ταχύτητα 40 km/h, για πιο πρακτική χρήση για εργασίες μεταφοράς και οδήγηση σε δημόσιους δρόμους.

Η δυνατότητα εργασίας με την κατάλληλη ταχύτητα στον οπωρώνα και τον αμπελώνα είναι ζωτικής σημασίας. Η νέα σειρά Spire F Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης:

  • 4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 8 εμπρός + 8 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 10 εμπρός + 10 Πίσω
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 m/h). Συνολικά 15 εμπρός + 15 Πίσω

Η νέα σειρά Spire F Trend προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και κατά την οδήγηση στο δρόμο, αφού είναι εφοδιασμένη με σύστημα πέδησης και στους 4 τροχούς εξασφαλίζοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση ακινητοποίησης συνδυάζοντας την αξιοπιστία στην πέδηση ακόμη και όταν τα φρένα χρησιμοποιούνται επανειλημμένα.

PTO

Πίσω δυναμοδότης PTO 540 στροφών στη βασική έκδοση και PTO 540 -540 E στον προαιρετικό εξοπλισμό, δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ενεργοβόρα παρελκόμενα μηχανήματα.

Υδραυλικό Σύστημα

Η πρωτοποριακή κατασκευή των υδραυλικών ανύψωσης προσφέρει στο χειριστή ακριβή έλεγχο των παρελκόμενων μηχανημάτων με ελάχιστη προσπάθεια. Αυτή η εντυπωσιακή δύναμη είναι εφικτή χάρις στην ικανότητα της αντλίας του υδραυλικού συστήματος (παροχής 42 l/min) ώστε να εξασφαλίζεται αρκετή ροή λαδιών ακόμη και στα πιο σύνθετα παρελκόμενα.

Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις, ανυψωτικής ικανότητας  2700kg στη βασική έκδοση και 3050kg στον προαιρετικό εξοπλισμό. Οι αναμονές του υδραυλικού συστήματος είναι 4 στη βασική έκδοση και 6 στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Η ενεργοποίηση του άξονα και των διαφορικών και το κλείδωμα του εμπρόσθιου διαφορικού είναι μηχανικά ελεγχόμενα, εξασφαλίζοντας πως όλη η δύναμη που παράγεται από τον κινητήρα κατανέμεται αποτελεσματικά στους τροχούς.

Η απλότητα στην χρήση σε συνδιασμό με την εξοικονόμιση καυσίμων κάνουν αυτό το νέο τρκτέρ ιδανικό για τον έλληνα επαγγελματία. Η Lambroghini για ακόμη μια φορά προσφέρει ένα εργαλείο για σκληρή εργασία με μεγάλη παραγωγκότητα, διατηρώντας το στυλ της ιστορικής αυτής μάρκας.

Με την εγγύηση της…

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ’‘ Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Lamborghini εγγυώνται υψηλή ποιότητα. Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών, σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ