Project Description

Lamborghini logo

Η νέα εξελιγμένη σειρά Spire F Platform περιλαμβάνει 4 μοντέλα από 86 έως 116 Hp. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν εργονομικά χειριστήρια και δύο ύψη πατήματος που περιλαμβάνουν μια ευρείας γκάμα συνδυασμών ελαστικών για τη διαμόρφωση του τρακτέρ σύμφωνα με τις ανάγκες των αγροτών. Στην χαμηλότερη διαμόρφωση, τα τρακτέρ Spire F  Platform έχουν ύψος στο επίπεδο του φτερού μόλις 1,18 m για να ταιριάζουν απόλυτα σε οπωρώνες εσπεριδοειδών και αμπελώνες.

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ FARMOTION 35 και 45 STAGE V
Αναπτύχθηκαν οι νέοι 4κύλινδροι κινητήρες FARMotion 45 ειδικά για αγροτικές εργασίες. Με ένα επικλινές και κωνικό σχεδιασμένο καπό, αυτά τα τρακτέρ προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα.  Με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση καυσίμου από ποτέ, και με σέρβις ανά 600 ώρες , αυτοί οι κινητήρες υψηλής απόδοσης παρέχουν ισχύ έως 116 Hp. Παρόλο που ο κινητήρας FAMotion 45 διαθέτει τον μεγαλύτερο κυβισμό σε αυτήν την κατηγορία, ο έξυπνος σχεδιασμός, του προσδίδει εξαιρετικά συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Η ευρεία επιλογή λύσεων μετάδοσης που προσφέρονται, επιτρέπει στο χειριστή να προσαρμόσει το τρακτέρ του με βάση τις ανάγκες του, βασιζόμενος σε διατάξεις 4 ή 5 ταχυτήτων σε συνδυασμό με την επιλογή μηχανικής (LS) ρεβέρσας.

Η πιο απλή έκδοση διαθέτει 4 ταχύτητες και 3 βαθμίδες, με σύνολο ταχυτήτων 12 εμπρός και 12 πίσω. Αυτή η διαμόρφωση μπορεί να εμπλουτιστεί με μηχανικό διαχωριστή που διπλασιάζει τις ταχύτητες προς τα εμπρός. Οι ίδιες διατάξεις είναι διαθέσιμες  και  με κιβώτιο 5 σχέσεων, παρέχοντας ταχύτητες 15+15 ή 30+15. Επιπλέον, η μετάδοση Hi-Lo με Powershift είναι διαθέσιμη, παρέχοντας μέγιστη ταχύτητα 40 km/h σε οικονομικές στροφές κινητήρα και ελάχιστη ταχύτητα μόλις 187 m/h.

Η αναβαθμισμένη ηλεκτοροϋδραυλική ρεβέρσα φέρει τις παρακάτω λειτουργίες :

  • PowerShuttle: αλλαγή κατεύθυνσης χωρίς τη χρήση συμπλέκτη
  • SenseClutch: Ρύθμιση της ευαισθησίας της ρεβέρσας στην αλλαγή κατεύθυνσης, με 5 διαφορετικές επιλογές.
  • Stop&Go: Εκκίνηση και στάση του ελκυστήρα μόνο με το πάτημα του πεντάλ φρένου, χωρίς να χρησιμοποιηθεί το πεντάλ του συμπλέκτη.
  • ComfortClutch: Μπουτόν συμπλέκτη στον μοχλό ταχυτήτων, με αυτή τη λειτουργία ελαχιστοποείται η χρησιμοποίηση του πεντάλ συμπλέκτη στο ελάχιστο.
  • Powershift 3 σταδίων: 45 ταχύτητες εμπρός και 45 πίσω.

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Το νέο Spire F Platform διατίθεται σε δύο μεγέθη, με δύο ύψη πατώματος, σύμφωνα με τη διάσταση των ελαστικών. Σε κάθε περίπτωση, η πλατφόρμα διαθέτει Hydro Silent-Blocks, που μειώνουν τους κραδασμούς από το σύστημα μετάδοσης κίνησης στο σώμα του οδηγού και την επιλογή του πνευματικού καθίσματος (με αέρα) με αποτέλεσμα υψηλό επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Όλα τα στοιχεία ελέγχου είναι εργονομικά διατεταγμένα στην μπροστινή και πλευρική κονσόλα.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Το Spire F Platform διαθέτει έως 10 οπίσθιες αναμονές υδραυλικών και 4 πλαϊνές. Το σύστημα των υδραυλικών τροφοδοτείται είτε από αντλία 48 ή 56 l/min ή ένα σύστημα διπλής αντλίας ικανό να αποδίδει έως και 68 l/min λαδιού. Ανεξάρτητα από την παραλλαγή της χωρητικότητας της αντλίας, το υδραυλικό σύστημα του τιμονιού τροφοδοτείται από ένα δευτερεύον σύστημα εντελώς ανεξάρτητο από το κύριο υδραυλικό σύστημα που τροφοδοτεί τις αναμονές και το υδραυλικό . Ο ελκυστήρας διαθέτει οπίσθιο μηχανικό ή ηλεκτρονικό έλεγχο και μπουτόν στα φτερά ανυψωτικής ικανότητας 3940kg  Προαιρετικά μπορούν να τοποθετηθούν εμπρόσθια υδραυλικά ανυψωτικής ικανότητας 2100 kg και PTO 1000 στροφών.

ΑΞΟΝΕΣ
Τα μοντέλα του νέου Spire F Platform διαθέτουν μπροστινό άξονα με μικρή ακτίνα στροφής προκειμένου να αυξηθεί η ικανότητα ελιγμών του τρακτέρ. Το φρενάρισμα και στους τέσσερις τροχούς είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας. Η κίνηση στους 4 τροχούς ενεργοποιείται απλά πατώντας ένα κουμπί. Το νέο σύστημα διεύθυνσης προσφέρει βελτιωμένη οδηγική συμπεριφορά, ειδικά όταν οδηγείτε με υψηλές ταχύτητες στο δρόμο

.

Τέλος σε αυτό το μοντέλο είναι διαθέσιμη η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα για βέλτιστη σταθερότητα, πρόσφυση, άνεση και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες, είτε στο χωράφι είτε στο δρόμο. Στα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του άξονα συγκαταλέγονται και τα παρακάτω Adaptive-Damping, Active Self-Levelling functions, Anti-Dive, Anti-Roll, Differential Traction Control (DTC).

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ’‘ Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Lamborghini εγγυώνται υψηλή ποιότητα. Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών, σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ