Project Description

hiirlimann-logo

PRINCE [50-60]

Συμπαγές, ανθεκτικό προσφέροντας μοναδική άνεση, το Hürlimann PRINCE αποτελεί ένα μικρό τρακτέρ με εξαιρετικά επίπεδα απόδοσης. Σχεδιασμένο για εργασία στο χωράφι καθώς και σε μικρές εκμεταλλεύσεις, ερασιτέχνες αγρότες και εξειδικευμένες καλλιέργειες, παρέχει ευελιξία με μια μεγάλη γκάμα μοντέλων. Το Hürlimann PRINCE είναι επίσης μια αξιόπιστη και ευέλικτη λύση για ταχύτερη εργασία σε θερμοκήπια, φυτώρια και εργασίες συντήρησης πάρκων. Η έκδοση χαμηλής πλατφόρμας του PRINCE είναι επίσης ιδανική για εργασία σε οπωρώνες και αμπελώνες με χαμηλά φυτά.

Κινητήρας

Το PRINCE διαθέτει υδρόψυκτο κινητήρα Perkins Stage V με μια εξαιρετική καμπύλη ροπής που δίνει στον κινητήρα την ευελιξία που απαιτείται για την αντιμετώπιση ξαφνικών αλλαγών στο φορτίο. Η εξαιρετική οικονομία καυσίμου σε συνδυασμό με ένα ντεπόζιτο 40 λίτρων που βρίσκεται ανάμεσα στον κινητήρα και το ταμπλό εξασφαλίζουν εντυπωσιακή απόδοση, η οποία μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο με ένα επιπλέον ντεπόζιτο 15 λίτρων. Η τοποθέτηση του ντεπόζιτου πίσω από τον κινητήρα βελτιώνει την απόδοση του συστήματος ψύξης και απομονώνει τον οδηγό ακόμη πιο αποτελεσματικά από το χώρο του κινητήρα.

Μετάδοση – Σασμάν

Διαθέτει στη βασική έκδοση ένα εξαιρετικό κιβώτιο ταχυτήτων και συγχρονισμένη ρεβέρσα που προσφέρουν σε ολόκληρη τη γκάμα άνετη οδήγηση και καλύτερους ελιγμούς. Η απλότητα της χρήσης είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του Hürlimann PRINCE. Με 12 ταχύτητες εμπρός και 12 πίσω, όλες συγχρονισμένες, η μετάδοση του PRINCE παρέχει ομαλές μετατοπίσεις και τελική ταχύτητα 30 Km / h. Η μέγιστη γωνία στροφής 57 ° και η ακτίνα στροφής μόλις 2600 mm κάνουν τους ελιγμούς απλούς και γρήγορους ακόμη και σε περιορισμένους χώρους, όπως στο τέλος μιας σειράς οπωρώνων ή αμπελώνων. Και τα δύο διαφορικά διαθέτουν ηλεκτροϋδραυλικό κλείδωμα.

Υδραυλικά – PTO

Το κλειδί της επιτυχίας της οικογένειας PRINCE είναι το υδραυλικό της σύστημα. Διαθέτει κύκλωμα με 30 l/min, αντλία για την ανύψωση έως και 1200 κιλά και βοηθητικούς διανομείς, καθώς και ένα ξεχωριστό κύκλωμα για το υδραυλικό τιμόνι, με ειδικό 15 l/min, αντλία για εύκολη οδήγηση ακόμα και σε χαμηλές στροφές. Τα χειριστήρια των ανυψωτικών και υδραυλικών διανομέων είναι εργονομικά και βρίσκονται στην κονσόλα στη δεξιά πλευρά του οδηγού. Το Hürlimann PRINCE προσφέρεται επίσης με μπροστινό ανελκυστήρα μέχρι 400 Kg με πτυσσόμενες ράβδους ζεύξης και ανεξάρτητο PTO 1000 rpm με ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη, για απαράμιλλη ευελιξία με διαφορετικά εργαλεία και βελτιστοποιημένο κόστος λειτουργίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τρακτέρ PRINCE προσφέρονται με μια επιλογή διαφορετικών εκδόσεων PTO: πίσω PTO με βασικές ταχύτητες 540 rpm, 540 ECO ή 1000 rpm, συγχρονισμένο PTO.

Κάθισμα Οδηγού (Καμπίνα)

Η ευρύχωρη πλατφόρμα αναρτάται σε Silent-Blocks για ελαχιστοποίηση των κραδασμών και του θορύβου, για μεγαλύτερη άνεση του οδηγού. Χωρίς θόρυβο και δόνηση παρέχει άφθονο χώρο, λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κατέστησε δυνατή την τοποθέτηση καθίσματος με μαξιλάρι πλάτους 450 mm. Το αποτέλεσμα είναι ένα άνετο και εργονομικό κάθισμα οδηγού, με όλα τα χειριστήρια να είναι εργονομικά και εύκολα προσβάσιμα. Αλλά για ακόμη μεγαλύτερη άνεση στο PRINCE είναι διαθέσιμη η ευρύχωρη καμπίνα με εξαιρετική ορατότητα. Περιλαμβάνει επίσης μια ανοιχτή πόρτα οροφής, εμπρός και πίσω πλευρικά παράθυρα και κλιματισμό.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Hurlimann εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ