Project Description

Lamborghini logo
MACH VRT 230-250

Το θηριώδες αλλά και πανέμορφο σε γραμμές Lamborghini Mach αποτελεί την Ιταλική Ναυαρχίδα και ένα μοναδικό εργαλείο που δεν γνωρίζει όρια.

Οι λεπτομέρειες του, ο εξοπλισμός και η δύναμη που διαθέτει συνθέτουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το Mach που διατείθεται σε ιπποδυνάμεις από 210 έως και 250 ίππων είναι ένα υπερ-μηχάνημα που έχει στηθεί με κορυφαίες προδιαγραφές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης επαγγελματικής γεωργίας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα τρακτέρ Πανίσχυρο και εκλεπτυσμένο ενώ παράλληλα είναι κομψό και λειτουργικό.

  • Συνοπτικά το MACH διαθέτει:
  • 226 και 246 ίππους, Νέος κινητήρας DEUTZ Common Rail Tier 4i
  • Με 6-κύλινδρους κινητήρες (υπερ-τροφοδοτούμενους) turbo με intercooler
  • Αυτόματο κιβώτιο VRT
  • Μέγιστη ταχύτητα 60 km/h (περιορισμός λόγω νομοθεσίας 40km/h)
  • Υδραυλική ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα
  • Η ανυψωτική ικανότητα του οπίσθιου συστήματος ξεπερνά τα 10.000kg ενώ του μπροστινού τα 4.500kg.
  • Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου

Το Mach είναι εφοδιασμένο με τους πανίσχυρους 6-κύλινδρους κινητήρες DEUTZ Tier 4i, με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο.

Με το υψηλής πίεσης Common Rail κινητήρα με turbo – intercooler, καταφέρνει και εξασφαλίζει σημαντικά μεγαλύτερη ισχύ και ροπή.

Αναπτύσσει μέχρι 265 ίππους στις 1650 στροφές, με οικονομική κατανάλωση καυσίμου, η οποία εξαρτάται από το φορτίο και το είδος της καλλιεργητικής εργασίας.

Η διαχείριση του συστήματος πραγματοποιείται από ηλεκτρονικό σύστημα ενώ ο SCR καταλύτης εξασφαλίζει μειωμένη εκπομπή ρύπων σε κάθε ταχύτητα και σε οποιεσδήποτε συνθήκες εργασίας.

Χάρις στο κιβώτιο ταχυτήτων ZF Smatic S240 VRΤ δίνεται η επιλογή σε τρεις λειτουργίες οδήγησης: AUTO, MANUAL, PTO.

Η οδήγηση είναι πάντα άριστη και ο χειριστής έχει την δυνατότητα να οδηγεί σε πολύ χαμηλές ταχύτητες χωρίς να χρησιμοποιεί τις ταχύτητες, πεντάλ γκαζιού και φρένων, παρά μόνο με τη λειτουργία ενός Joystick.

Η ασφάλεια εξασφαλίζεται από τα συστήματα πέδησης Power Brake, Park Brake και το Power Zero με τα οποία η εκκίνηση και η στάση του ελκυστήρα γίνεται χωρίς τη χρήση του πεντάλ φρένου.

Σχεδίαση Καμπίνας
Η καμπίνα είναι σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Giugiaro Design με μεγάλα παράθυρα που εξασφαλίζουν 360 μοίρες ορατότητα για τον πλήρη έλεγχο των εργασιών από το χειριστή.

Η καμπίνα είναι ευρύχωρη, άνετη και ελαφριά, με νέα θέση οδήγησης και κάθισμα ώστε να εξασφαλίζονται οι βέλτιστες συνθήκες εργασίας.

Όλα τα στοιχεία ελέγχου είναι ομαδοποιημένα σε λειτουργικά γκρουπ ενώ αυτά που ελέγχουν τον κινητήρα, την οδήγηση, το PTO και οι υδραυλικές λειτουργίες είναι τοποθετημένα στο νέο Joystick.

Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται οθόνη αφής και το Agrosky GPS, συστήματα που κάνουν τον ελκυστήρα μοναδικό στην κατηγορία του.

Η νέα σειρά Mach VRT έρχεται για να εγγυηθεί την υψηλότερη ποιότητα, αξιοπιστία και το πιο εξελιγμένο τεχνολογικό επίπεδο μέσα από την φινέτσα της Lamborghini. Οι κινητήρες VRT του Mach είναι εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονο, μεταβαλλόμενο κιβώτιο ταχυτήτων με υψηλή απόδοση, καθώς και άξονες και φρένα τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας εξαιρετική οδηγική άνεση και μέγιστη ασφάλεια.

Με την εγγύηση της…

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Lamborghini εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ