Project Description

hiirlimann-logo

XF/ XS / XV Stage V

Εξειδικευμένα τρακτέρ μοναδικού στυλ και απόδοσης.

 

Η νέα σειρά  XF / XS / XV είναι  ειδικά σχεδιασμένη για εργασία σε περιβόλι, αμπελώνα και σε εργασίες διαμόρφωσης αστικού πρασίνου. Το κάθε μοντέλο διαφέρει ως προς το πλάτος εργασίας του με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες  του χρήστη.

Με τις συμπαγείς διαστάσεις τους, τα νέα  XF, XS και XV θέτουν νέα σημεία αναφοράς στην ευελιξία μέσα σε έναν αμπελώνα, ενώ παράλληλα προσφέρουν ασυναγώνιστα επίπεδα άνεσης και ασφάλειας του χειριστή σε οποιεσδήποτε συνθήκες, μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών τους, όπως η ανεξάρτητη ανάρτηση εμπρόσθιου άξονα και τα φρένα στους τέσσερις  τροχούς.

Η  Hurlimann προσφέρει ένα νέο επίπεδο στη δυνατότητα διαμόρφωσης του τρακτέρ, με την επιλογή του κινητήρα των 3ων ή 4ων κυλίνδρων και τη μεγάλη ποικιλία στα κιβώτια ταχυτήτων καθώς και τις αμέτρητες επιλογές του υδραυλικού συστήματος και το PTO.

Παράλληλα με αυτή την αδιαμφισβήτητη κομψότητα, η νέα σειρά  Hurlimann XF, XS και XV διαθέτει μια εξαιρετικά άνετη καμπίνα, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πιο προηγμένα, καινοτόμα και εργονομικά χαρακτηριστικά.

Η νέα καμπίνα προσφέρει εξαιρετική ορατότητα σε όλες τις πλευρές, ενώ η διάταξη των χειριστηρίων κάνουν πιο εύκολη την εργασία του χειριστή. Η κομψή και  λεπτή σχεδίαση και οι στρογγυλεμένες γωνίες του κελύφους και της οροφής επιτρέπουν σε αυτά τα τρακτέρ να κινούνται ευέλικτα ανάμεσα και στις πιο στενές γραμμές χωρίς να καταστρέφουν τα χαμηλά κλαδιά ή κλήματα. Η άψογη σχεδίαση ολοκληρώνεται  με  τη χρήση υλικών τα οποία προσφέρουν ηχομόνωση και απορρόφηση των  κραδασμών, προσφέροντας την απόλυτη άνεση.

 

Η σκληρή δουλειά γίνεται από τους πολυβραβευμένους κινητήρες FARmotion που προσφέρουν υψηλές αποδόσεις έως και 116 HP. Οι κινητήρες διατίθενται στις εκδόσεις  FARmotion 35 των 3 κυλίνδρων και στις εκδόσεις  FARmotion 45  των 4 κυλίνδρων. Είναι σχεδιασμένοι ειδικά για γεωργικές εργασίες ενώ είναι εξαιρετικά συμπαγείς και συμβατοί με τα πρότυπα εκπομπών Stage V, διατηρώντας παράλληλα τις ίδιες  διαστάσεις και προφίλ με την προηγούμενη γενιά. Η μείωση των ρύπων  επιτυγχάνεται από τα συστήματα EGR, DOC και του DPF.

Το νέο προηγμένο σύστημα ψεκασμού Common Rail 2000 bar με μπεκ ψεκασμού 7 οπών, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο βεντιλατέρ και η απλή συντήρηση του φίλτρου αέρα τύπου PowerCore  προσφέρουν μεγαλύτερη ισχύ και ροπή με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα σειρά   XF, XS και XV είναι διαθέσιμη με δύο κιβώτια ταχυτήτων:

  • 4 μηχανικές συγχρονισμένες και 3 περιοχές. Συνολικά 12 εμπρός+12 πίσω, με τελική ταχύτητα 40km/h
  • 5 μηχανικές συγχρονισμένες και 3 περιοχές και υπεραργό ( ελάχιστη ταχύτητα 295 m/h). Συνολικά 15 εμπρός+15 πίσω  με τελική ταχύτητα 40 km/h.

Το κιβώτιο 5 σχέσεων μπορεί να εξοπλιστεί με έρπουσα και υπεραργό, μέσω ενός λεβιέ που είναι τοποθετημένος κάτω από το τιμόνι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το διπλασιασμό των εμπρός ταχυτήτων σε 30 από 15.  Αν και αυτό δεν είναι αρκετό, διατίθεται η έκδοση με την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα και τις λειτουργίες Stop&Go, SenseClutch 5 και ComfortClutch που επιτρέπει στο χειριστή να αλλάζει ταχύτητα πατώντας απλά ένα κουμπί στο μοχλό ταχυτήτων χωρίς τη χρήση του συμπλέκτη.

Η ύπαρξη Powershift 3 βαθμίδων, το οποίο μπορεί να προστεθεί στο κιβώτιο ταχυτήτων, προσφέρει συνολικά 45 ταχύτητες και στις δύο κατευθύνσεις οδήγησης. Για αξιόπιστη πρόσφυση και έλξη σε όλες τις συνθήκες, η κίνηση στους 4 τροχούς ελέγχεται ηλεκτροϋδραυλικά ενώ και η εμπλοκή  του εμπρός και του πίσω διαφορικού είναι στο βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα.

Οι μηχανικοί της Hurlimann ανέπτυξαν ένα πιο ισχυρό υδραυλικό σύστημα για τα νέα  XF, XS και XV. Η κύρια αντλία υδραυλικού παρέχει μέγιστη παροχή 68 l/min, ενώ όλα τα  τρακτέρ έχουν ξεχωριστό υδραυλικό κύκλωμα  που τροφοδοτεί λάδι αποκλειστικά το σύστημα διεύθυνσης και τις βοηθητικές λειτουργίες. Αυτό το δευτερεύων κύκλωμα  είναι εξοπλισμένο με δική του ανεξάρτητη αντλία χωρητικότητας έως και 40 l/min, εξασφαλίζοντας  την  ομαλή λειτουργία διεύθυνσης ακόμη και με τον κινητήρα στο ρελαντί και με ταυτόχρονη χρήση του οπίσθιου υδραυλικού ή και των υδραυλικών αναμονών.

Η ανυψωτική ικανότητα  ανέρχεται στα 3130 kg για την έκδοση F ενώ στις εκδόσεις S και V στα 2600 kg, η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 3940 kg στον προαιρετικό εξοπλισμό. Στο προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι επιλογές των εξωτερικών χειριστηρίων που βρίσκονται στο αριστερό πίσω φτερό, οι υδραυλικές κόντρες και το εμπρόσθιο υδραυλικό ανυψωτικής ικανότητας 1500 kg.

Τα νέα  XF, XS και XV διατίθενται με ένα ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης εμπρόσθιου άξονα, το οποίο εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη απόσβεση σε σχέση με την ταχύτητα της γωνία στροφής του τρακτέρ ώστε να διασφαλιστεί η άνεση και η σταθερότητα σε όλες τις συνθήκες. Ως στάνταρ, περιλαμβάνει επίσης τις  λειτουργίες Anti-dive και Anti-roll, οι οποίες βελτιώνουν σημαντικά τόσο την ασφάλεια όσο και την παραγωγικότητα. Το Anti-dive αντισταθμίζει την ξαφνική συμπίεση της μπροστινής ανάρτησης στο φρενάρισμα για να μειώσει την απόσταση ακινητοποίησης του τρακτέρ, ενώ το Anti-roll ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές, σκληραίνει την ανάρτηση του εξωτερικού τροχού για να διατηρεί το τρακτέρ ευθυγραμμισμένο, σταθερό και να μειώνει  την κύλιση.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Hurlimann εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ