Project Description

hiirlimann-logo

Η σειρά XF/XS/XV 80 Tradition έχει σχεδιαστεί με σκοπό να εξασφαλίζει την υψηλή απόδοση και το χαμηλό κόστος λειτουργίας . Η μεγάλη ποικιλία επιλογών, κάνει αυτό το τρακτέρ να προσαρμόζεται κατάλληλα ανάλογα με τις σύμφωνα ανάγκες κάθε χειριστή. Αυτή η σειρά διατίθεται με επιλογή πλάτους από 1,16 έως 1,65 m, με έκδοση καμπίνας ή πλατφόρμας και με απλό μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή με το κιβώτιο ταχυτήτων HML με 45+45 ταχύτητες. Το μικρό μεταξόνιο προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα ευεξίας και ευελιξίας.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ FARMOTION 35
Αναπτύχθηκε ο νέος 3κύλινδρος κινητήρας FAMotion 35 ειδικά για αγροτικές εργασίες. Το σύστημα εξάτμισης χρησιμοποιεί μόνο EGR, DOC και τεχνολογίες DPF που δεν απαιτούν περιοδική συντήρηση και την συμπλήρωση πρόσθετων υγρών (AdBlue). Αυτό, σε συνδυασμό με το εκτεταμένο διάστημα σέρβις λαδιού και την υψηλή απόδοση καυσίμου λόγω της υψηλής πίεσης Common Rail , κάνει το Spire F/S/V Target εξαιρετικά οικονομικό στη συντήρηση.

ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Υπάρχει μια επιλογή από διαφορετικές παραλλαγές , επιτρέποντας στους πελάτες να επιλέξουν είτε για συμβατικό μηχανικό είτε για υδραυλικό κιβώτιο τα χυτήτων. Σε κάθε περίπτωση, το κιβώτιο 5 σχέσεων μπορεί να είναι διαμορφωμένο είτε μηχανικό (παρέχοντας έναν συνολικό αριθμό ταχυτήτων 30+15) ή με 3-Powershift, με 45 διαθέσιμες ταχύτητες εμπρός και 45 πίσω.

ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Η καμπίνα που εξοπλίζει τα τρακτέρ XF/XS/XV 80 Tradition προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα ορατότητας προς κάθε κατεύθυνση, χάρη στη δομή των 4 θέσεων. Υψηλά επίπεδα άνεσης εξασφαλίζονται από τον κλιματισμό και το κάθισμα οδηγού με πνευματική ανάρτηση, ενώ μία πρακτική βάση για smartphone με 2 θύρες USB διευκολύνει την καθημερινή εργασία. Η ευρύτερη έκδοση – το Spire F Target – διατίθεται ακόμη και με ένα ανοιχτή πλατφόρμα και αναδιπλούμενο ROPS 2 θέσεων.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Υπάρχουν 3 διανομείς με ρυθμιστή ροής και έναε ελεύθερης επιστροφής. Διατίθεται στάνταρ στο πίσω μέρος του τρακτέρ, ενώ έως και 4 διπλοί υδραυλικοί ενδιάμεσοι ζεύκτες με πρόσθετο ενδιάμεσο είναι διαθέσιμοι προαιρετικά. Οι ζεύκτες τροφοδοτούνται είτε από αντλία 54 l/min είτε από σύστημα διπλής αντλίας με δυνατότητα παροχής έως και 64 l/min λαδιού. Ανεξάρτητα από τη χωρητικότητα της αντλίας , το υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης τροφοδοτείται από ένα δευτερεύον σύστημα εντελώς ανεξάρτητο από το κύριο υδραυλικό σύστημα που τροφοδοτεί τους διανομείς και τους ανυψωτές.

ΑΞΟΝΕΣ
Ως εναλλακτική λύση στον συμβατικό μπροστινό άξονα περιστροφής, το XF/XS/XV 80 Tradition διατίθεται με μπροστινό άξονα με ανεξάρτητη αρθρωτή τετράπλευρη ανάρτηση και ενεργό έλεγχο απόσβεσης, που βελτιστοποιεί την άνεση, την ασφάλεια και τη χωρητικότητα. Στάνταρ εξοπλισμός με φρένα και στους τέσσερις τροχούς, ενώ η λειτουργία Auto 4WD είναι διαθέσιμη προαιρετικά και κάνει τις στροφές του κεφαλιού πιο γρήγορες και λιγότερο κουραστικές. Συνολικά πλάτη από 1,45 m έως 1,65 m για XF Tradition, 1,26 έως 1,47 m για XS Tradition, 1,16 έως 1,31 για το XV Tradition .

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Hurlimann εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ