Project Description

zator

Η νέα σειρά Forterra της Zetor είναι ένα εξαιρετικά στιβαρό και αποδοτικό μηχάνημα. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:

 • Το Forterra CL που διαθέτει τετρακύλινδρο κινητήρα με εύρος ισχύος 96 έως 136 ίππους και κιβώτιο 24/18
 • Το Forterra HSX είναι εξοπλισμένο με πιο σύγχρονο κιβώτιο ταχυτήτων 30/30 με υδραυλική ρεβέρσα
 • Το ισχυρότερο μοντέλο Forterra HD προσφέρει μεγαλύτερη ισχύ (έως 147 ίππους), έχει πιο στιβαρό σώμα, αναρτημένο άξονα και πολυλειτουργικό πίνακα ελέγχου

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Η νέα σειρά Forterra Stage V είναι εξοπλισμένη με ένα 16βάλβιδο κινητήρα Zetor, ο οποίος αποτελεί εγγύση μεγάλης διάρκειας ζωής, βέλτιστης απόδοσης και εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου.

Η βελτιστοποιημένη καύση του κινητήρα οδηγεί σε χαμηλότερο φορτίο θερμότητας, χαμηλότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη δύναμη έλξης.

 • Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αύξησης της ροπής μειώνουν τη συχνότητα αλλαγής ταχυτήτων
 • Η υψηλή ποιότητα του κινητήρα εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής
 • Η μηχανική αντλία ψεκασμού με ηλεκτρονική ρύθμιση παρέχει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου
 • Πολύ καλή επιτάχυνση και εύκολη εκκίνηση του κινητήρα ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες
 • Οι κινητήρες Zetor χρησιμοποιούν πλήρως την ισχύ τους-δεν υπάρχουν τεχνητές αυξήσεις ισχύος όπως το λεγόμενο PowerBoost, δηλαδή ισχύς που είναι διαθέσιμη μόνο υπό ορισμένες συνθήκες

ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Η ZETOR χρησιμοποιεί τις δικές της εγκαταστάσεις ανάπτυξης και κατασκευής για τα κιβώτια ταχυτήτων Forterra.

Με περισσότερες ταχύτητες διαθέσιμες ο κινητήρας διατηρείται πάντα στη βέλτιστη ταχύτητα κατά τη διάρκεια της εργασίας, καθώς και κατά τη μεταφορά. Έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Στην πιο συχνά χρησιμοποιούμενη εμβέλεια λειτουργίας 4-12 km/h, μπορείτε να βασιστείτε σε έως και 13 ταχύτητες. Η πιο άνετη αλλαγή ταχυτήτων και η ευκολότερη λειτουργία των ελκυστήρων Forterra γίνεται επίσης με τη λειτουργία του αυτόματου πολλαπλασιαστή ροπής που εξασφαλίζει αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων ανάλογα με τις στροφές του κινητήρα.

Από το 2018, τα Forterra HSX και Forterra HD είναι εξοπλισμένα με το καινοτόμο κιβώτιο ECO40. Το νέο κιβώτιο ταχυτήτων επιτρέπει στους χρήστες να φτάσουν τη μέγιστη ταχύτητα (40 χλμ/ώρα) σε χαμηλότερες στροφές (1800 σ.α.λ.). Αυτή η βελτιστοποίηση οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου έως και 18% και μειώνει τον θόρυβο και τη φθορά του κινητήρα.

Forterra CL

 • Σύστημα μετάδοσης 4 ταχυτήτων με 3 βαθμίδες αυξομείωσης
 • 24 ταχύτητες εμπρός και 18 πίσω
 • 9 ταχύτητες στο εύρος λειτουργίας 4-12 χλμ/ ώρα

Forterra HSX & HD

 • Σύστημα μετάδοσης 5 ταχυτήτων με 3 βαθμίδες αυξομείωσης (Powershift) και υδραυλική ρεβέρσα (Powershuttle)
 • Νέο κιβώτιο ταχυτήτων ECO40 με οικονομική λειτουργία
 • 30 ταχύτητες εμπρός και 30 πίσω
 • 13 ταχύτητες στο εύρος λειτουργίας 4-12 χλμ/ ώρα

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
Οι τυποποιημένες εκδόσεις ZETOR FORTERRA είναι εξοπλισμένες με ηλεκτροϋδραυλικό έλεγχο τριών σημείων, εξασφαλίζοντας υψηλή απόδοση κατά την εργασία με παρελκόμενα. Για να διευκολυνθεί η εργασία, το Forterra HD είναι εξοπλισμένο με αυτόματο σύστημα περιστροφής κεφαλής.

Το Forterra HD είναι επίσης εξοπλισμένο με επιπλέον τέσσερα ζεύγη με ηλεκτροϋδραυλικό έλεγχο.

ΚΑΜΠΙΝΑ

Η καμπίνα Forterra είναι άνετη σε οποιοδήποτε έδαφος. Όταν εργάζεστε, θα εκτιμήσετε τον εξαιρετικό εργονομικό σχεδιασμό. Οι καμπίνες των ελκυστήρων Zetor είναι ευρύχωρες και η άνεση οδήγησης βελτιώνεται από το ταμπλό με εύκολο χειρισμό του μηχανήματος.

Το εντελώς νέο σύστημα κλιματισμού προσφέρει σημαντική βελτίωση στην απόδοση και θα προσφέρει στους χρήστες τρακτέρ άνεση όλη την ημέρα ακόμη και τις ζεστές μέρες.
Για τα μοντέλα Forterra HD, το τρακτέρ είναι ήδη εξοπλισμένο με LED με χειριστήριο για φώτα εργασίας και φάρους στάνταρ (για μοντέλα Forterra HSX κατόπιν παραγγελίας).

 • Καμπίνα με ελατήρια σε όλα τα μοντέλα
 • Εργονομικό κάθισμα οδηγού με πνευματική ανάρτηση
 • Ιδανική θέα από την καμπίνα προς όλες τις κατευθύνσεις
 • Η νέα ηλιοροφή, μαζί με την εσοχή του σχήματος της οροφής, παρέχει καλύτερη θέα στο μπροστινό μέρος (πληροί το πρότυπο ασφαλείας FOPS)
 • Ο εργονομικός πολυλειτουργικός πίνακας προσφέρει άνετο και εύκολο χειρισμό (Forterra HD)
 • Τιμόνι με ρυθμιζόμενο ύψος

ΑΞΟΝΕΣ

Τα Forterra HD (στάνταρ) και Forterra HSX (προαιρετικά) είναι εξοπλισμένα με ανεξάρτητη ανάρτηση του μπροστινού άξονα, η οποία αποτελείται από δύο ξεχωριστούς με ανεξάρτητη ανάρτηση ημιαξόνια. Ο άξονας έχει υψηλότερες ικανότητες απορρόφησης και απόσβεσης, έστι ώστε να επιτυγχάνεται χαμηλότερο επίπεδο κραδασμών.

Ο μηχανισμός της ανεξάρτητης ανάρτησης τροχού είναι τεχνικά πολύ παρόμοιος με την ανάρτηση τροχών πολλαπλών συνδέσμων αυτοκινήτου. Επομένως, η οδήγηση στα τρακτέρ Forterra HD και Forterra HSX είναι τόσο άνετη όσο σε ένα αυτοκίνητο.

Το υψηλότερο μοντέλο Forterra HD είναι εξοπλισμένο με 100% κλείδωμα διαφορικού και προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί ανάρτηση σε συνδυασμό με ανάρτηση καμπίνας για μεγαλύτερη άνεση. Η αύξηση του μεταξονίου και μετατροχίου παρέχει άριστη κατανομή βάρους και τη σταθερότητα που απαιτείται για την πραγματοποίηση εργασιών υψηλών απαιτήσεων με αποτελεσματικότητα.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Zetor εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ