Project Description

zator

ZETOR CRYSTAL – Ο Σκληρός Εργάτης !

Μετά από μία μακρά περίοδο , το ZETOR CRYSTAL είναι ο πρώτος ελκυστήρας στον κατάλογο της ZETOR με εξακύλινδρο κινητήρα ισχύος από 144 έως 163 ίππους. Το Νέο CRYSTAL υπερέχει σε ευκολία χειρισμού, σε χαμηλό κόστος συντήρησης και χρήσης.

Η βασική καινοτομία του ZETOR CRYSTAL είναι ο υψηλών επιδόσεων εξακύλινδρος, 24 βαλβίδων, «άµεσης έγχυσης» (common rail) κινητήρας του, που παράγεται από τη DEUTZ AG. Η υψηλή ροπή του κινητήρα και η ισχύς του, καθιστούν τον ελκυστήρα ικανό να αντέχει σε αντίξοες συνθήκες με χρήση παρελκόμενων μηχανημάτων που απαιτούν υψηλά φορτία. Η συνεχής παροχή ενέργειας του κινητήρα αυξάνει την παραγωγικότητα και μειώνει την κατανάλωση .

Άλλες τεχνικές καινοτομίες του μοντέλου CRYSTAL συμπεριλαμβάνουν το μεγαλύτερο μεταξόνιο, μήκους 2,850 mm που προσδίδει στον ελκυστήρα αυξημένη σταθερότητα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό στους ελκυστήρες της ίδιας κατηγορίας.

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΔΥΝΑΤΟΣ , ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η υψηλή ισχύς είναι εγγυημένη από τις 144 και 163 ίππων εξακύλινδρους κινητήρες. Όλοι οι κινητήρες των CRYSTAL βασίζονται στην αρχή λειτουργίας των τετράχρονων εξακύλινδρων κινητήρων με υπερσυμπιεστή (turbo), με 24 βαλβίδες και σύστημα ψεκασμού (common rail).

Το στιβαρό σώμα του κινητήρα, χωρητικότητας 6,1lt του προσδίδει την ικανότητα να αντέχει τα υψηλά φορτία που απαιτούνται για τη χρήση των παρελκόμενων.

Η βελτίωση της ροπής στρέψης εγγυάται την ευελιξία του κινητήρα σε μία ευρεία γκάμα εργασιών που εκτελούνται με μια επιλεγμένη ταχύτητα, μειώνοντας στο ελάχιστο την ανάγκη αλλαγής ταχυτήτων.

Η χρήση της τεχνολογίας SCR όχι μόνο μειώνει τα ποσοστά εκπομπής των ρύπων αλλά οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου συγκρινόμενη με κινητήρες του ανταγωνισμού. Στόχος είναι η προστασία του περιβάλλοντος, της υγείας των παιδιών σας και η μείωση των λειτουργικών εξόδων.

 • ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΡΥΠΩΝ ΦΑΣΗ IV .
 • ΧΑΜΗΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΡΥΠΩΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ KAI ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ(COMMON RAIL).

(Η 300 ΛΙΤΡΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Το κιβώτιο των ταχυτήτων ECO 40 έχει σχεδιαστεί με έμφαση στον απλό χειρισμό, με πρακτικό μοχλό ταχυτήτων, χαμηλή απώλεια στην μετάδοση ισχύος και εξαιρετική αντοχή βασισμένη σε δοκιμές πολλών ετών.

Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει 30 εμπρόσθιες και 30 οπίσθιες ταχύτητες με λειτουργία PowerShift και κουμπί συμπλέκτη επάνω στο μοχλό ταχυτήτων (PowerClutch).

Με μέγιστη ταχύτητα στα 40 km / h, λειτουργεί με οικονομικές ταχύτητες 1.750 σ.α.λ.

Ο υγρός πολύδισκος συπλέκτης είναι αξιόπιστος και εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής. Η πιο κοινή εργασιακή χρήση προσφέρει 14 ταχύτητες περισσότερες από αυτές που προσφέρουν οι περισσότεροι ανταγωνιστές .

 • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ .
 • ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ.
 • ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΥΣΕΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΑΝΑΓΚΩΝ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΙΣΧΥΣ .
 • ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ PTO.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Δύο βοηθητικοί κύλινδροι εξασφαλίζουν ομοιόμορφο φορτίο στον ελκυστήρα και μέγιστη δύναμη ανύψωσης στα 85 ΚΝ. Η χρήση του αποτελεσματικού EHR Hitchtronic σύστημα ελέγχου οργώματος θεωρείται ως δεδομένη.

HITCHTRONIC

Το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα έχει την λειτουργία HITCHTRONIC, ένα σύστημα που παρέχει αυτόματο έλεγχο του οπίσθιου άξονα τριών σημείων. Όταν χρησιμοποιείται αυτό το σύστημα, δεν χρειάζεται να κάνουμε ρυθμίσεις ή να ορίσουμε την ευαισθησία. Το σύστημα ελέγχου υπολογίζει αυτόματα την αντίσταση του εδάφους και ανάλογα προσαρμόζεται ο άξονας τριών σημείων.

Το σύστημα HitchTronic αυξάνει την αποδοτικότητα των εργασιών και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου περίπου 5-7 % .

ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΥΨΩΣΗΣ 85 ΚΝ

 • Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ .
 • ΑΡΙΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ .
 • Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

ΚΑΜΠΙΝΑ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Η καμπίνα με την προαιρετική ανάρτηση και ο αθόρυβος κινητήρας είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στον άνετο χειρισμό του νέου Zetor Crystal. O σχεδιασμός της καμπίνας ικανοποιεί τις αυστηρές προδιαγραφές και παρέχει την προστασία roll-over. Επίσης το καινούριο ανοιγόμενο παράθυρο οροφής κάνει πολύ πιο εύκολη την εργασία με εμπρόσθιο φορτωτή.

 • ΑΠΛΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥΠΛΟΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ .
 • ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΕΣΗ .
 • ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.

ΑΞΟΝΑΣ

Ο εμπρόσθιος άξονας ανάρτησης των μοντέλων Zetor Crystal αποτελείται από δυο ξεχωριστούς, ανεξάρτητους ημι-άξονες ανάρτησης. Το FDA παρουσιάζει εξαιρετική στιβαρότητα και μεγάλη διάρκεια ώστε να ανταπεξέλθει σε χρονοβόρες εργασίες.

Η ανάρτηση των τροχών επιτυγχάνεται με τη χρήση τραπεζοειδών συνδέσεων. Ο εμπρόσθιος άξονας έχει 100% υδραυλικά διαχειριζόμενο κλείδωμα.

 • ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
 • Η ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΦΥΓΡΑΝΣΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ
 • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το διαχρονικό σχέδιο των ελκυστήρων ZETOR CRYSTAL είναι εμπνευσμένο από το αρχικό, θρυλικό CRYSTAL, το οποίο κατασκευάστηκε το 1964 και κέρδισε φανατικούς θαυμαστές – χρήστες από όλο τον κόσμο.

Το νέο ZETOR CRYSTAL είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη γωνιώδη φιγούρα του αρχικού CRYSTAL και από την ομαλή γεωμετρία των τύπων CRYSTAL. H σαγηνευτική κομψότητα του πιο ισχυρού ελκυστήρα από τη σειρά προϊόντων της ZETOR αποτελεί ένα συναρπαστικό συνδυασμό της πλούσιας κληρονομιάς της εταιρίας και μοντέρνας σχεδίασης .

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

Τα ανταλλακτικά Zetor εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .

Φωτογραφίες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ