Παρελκόμενα Ιταλικής κατασκευής για κάθε εργασία. Με την εγγύηση ποιότητας της NARDI. Η γκάμα προϊόντων του κατασκευαστή αποτελείται από άροτρα, ψεκαστικά, καλλιεργητές, δισκοσβάρνες, φρέζες, καταστροφείς, σπαρτικές, λιπασματοδιανομείς και πολλά άλλα.
Eπιλέξτε το παρελκόμενο που ταιριάζει στο τρακτέρ και την καλλιέργεια σας.

Η συνεργασία της εταιρίας ''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' ΑΕ με την πολυεθνική εταιρία κατασκευής παρελκομένων NARDI αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην γκάμα των προιόντων της, διατηρόντας μεγάλο το εύρος των επιλογών για τους πελάτες της καθώς και την άριστη ποιότητα που προσφέρουν οι διακεκριμένοι προμηθευτές μας.

Η ιστορία της εταιρίας κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων NARDI ξεκίνησε πριν από 120 χρόνια και εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο καινοτομώντας στον κλάδο των γεωργικών μηχανημάτων, της προετοιμασίας και κατεργασίας του εδάφους αλλά και της προστασίας των καλλιεργειών. Ξεκίνησε το 1895 με την πώληση του πρώτου αναστρεφόμενου αρότρου και συνεχίστηκε με διεθνή παρουσία, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες, υιοθετώντας τεχνολογίες αιχμής με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη πριν αλλά και μετά την πώληση (service και ανταλλακτικά).

Η NARDI αναπτύσσεται συνεχώς και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και πιο εξειδικευμένους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων και εργαλείων στον κόσμο.

Η φράση «Παρελκόμενα για επαγγελματική γεωργία» κυριαρχεί εδώ και χρόνια στο λεξιλόγιο της NARDI ενώ η γκάμα προϊόντων της αποτελείται από άροτρα, ψεκαστήρες, καλλιεργητές, δισκοσβάρνες, φρέζες, καταστροφείς, σπαρτικές, λιπασματοδιανομείς και πολλά άλλα.

     

     

     

Εικόνες

Μοιραστείτε το!

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ