Στην ανάληψη της αποκλειστικής εκπροσώπησης των τρακτέρ Hurlimann του ομίλου SDF προχώρησε «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε, ενισχύοντας τις επιλογές των γεωργικών ελκυστήρων που θα προσφέρει στην Ελληνική αγορά.

Η καλή μας φήμη βασίζεται στην υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και στις αξιόπιστες συνεργασίες και στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες της Hurlimann. Οι ελκυστήρες διατίθενται και θα υποστηρίζονται σε επίπεδο after-sales από το δίκτυο των αντιπροσώπων της εταιρίας και των συνεργαζόμενων συνεργείων της σε όλη την Ελλάδα.

Η Hurlimann διαθέτει μια πλήρη γκάμα, με δενδροκομικούς ελκυστήρες από 50 έως 115 ίππους, και εξωχώραφους από 70 έως 140 ίππους, ικανούς να καλύψουν κάθε ανάγκη του σύγχρονου αγρότη

Η «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. για πάνω από 65 χρόνια κατέχει σημαντική θέση στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. Διαθέτοντας ισχυρή φήμη, προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τη βοήθεια αξιόπιστων συνεργατών. H εταιρία παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλους πελάτες της Hurlimann, καθώς και άψογες υπηρεσίες after-sales μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργαζόμενων συνεργείων σε όλη την Ελλάδα.

Η μακρά ιστορία της μάρκας Hürlimann γεννήθηκε μέσα από την προσωπικότητα του Hans Hürlimann. Γιος αγρότη κατάφερε να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του σε μηχανήματα και εργαλεία στο εργοστάσιο μηχανημάτων August Hoegger στο Wil (Canton St. Gallen), όπου διορίστηκε διευθυντής πωλήσεων το 1926. Στη συνέχεια ίδρυσε τη δική του εταιρεία, η οποία αναπτύχθηκε και δραστηριοποιήθηκε πέραν των εθνικών συνόρων με την κατασκευή γεωργικών ελκυστήρων, και οχήματα για τη βιομηχανία και τον στρατό.

Η Hurlimann ξεκίνησε το 1929, όπου και κατασκευάστηκε ο πρώτος ελκυστήρας με μονοκύλινδρο κινητήρα. Εκείνη την χρονιά κατασκευάστηκαν 416 ελκυστήρες. Σήμερα, η μάρκα Hurlimann είναι ένα παγκόσμιο brand της SDF, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές γεωργικών ελκυστήρων, μηχανών και λιπαντικών.

Το 2019, η Hürlimann γιόρτασε την 90η επέτειό της στο LWZ-Liebegg.

Με την ευκαιρία της νέας αντιπροσώπευσης σας προσκαλούμε να ξανασυστηθούμε στις εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη αλλά και στα καταστήματα των αντιπροσώπων μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε.