“Η ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής ελαστικών ΜΑΧΙΜΟ, μέλος του Ομίλου Trelleborg (Τrelleborg, Mitas, Cultor, Maximo) διαθέτει στην ελληνική αγορά τα αγροτικά ελαστικά σειράς Radial 85-70-65 .

Τα αγροτικά ελαστικά MAXIMO είναι τα ιδανικά ελαστικά πολλαπλών χρήσεων για τρακτέρ, τόσο για εφαρμογές στο χωράφι όσο και στο δρόμο. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας ακτινωτών ελαστικών και της σχεδίασης πέλματος, παρέχει μεγαλύτερo αποτύπωμα από τον μέσο όρο της αγοράς (+ 5%), για ελάχιστη συμπίεση εδάφους και εξαιρετική παραγωγικότητα στο χωράφι. Το μοναδικό σχήμα πέλματος, εγγυάται άριστη ελκτική ικανότητα και χαμηλή ολίσθηση, παράγοντας εξαιρετική ποιότητα κίνησης στο έδαφος.               Τα ειδικά διαστήματα μεταξύ των αυλακιών βελτιώνουν τον αυτοκαθαρισμό του ελαστικού, ελαχιστοποιώντας την απόσταση που απαιτείται για την απελευθέρωση λάσπης από το πέλμα, βοηθώντας έτσι στην τήρηση των οδικών κανονισμών, την άριστη ποιότητα κύλισης και φυσικά τη μέγιστη οικονομία καυσίμου.

Στο δρόμο, το ελαστικό MAXIMO εξασφαλίζει εύκολο χειρισμό και εξαιρετική άνεση, ακόμη και σε υψηλή ταχύτητα. Η χαμηλότερη αντίσταση κύλισης μειώνει την κατανάλωση καυσίμου, ενώ το σχήμα του πέλματος μεγιστοποιεί την αντίσταση στη φθορά, προσφέροντας ελαστικά μεγάλης διάρκειας.

Σίγουρα τα ελαστικά ΜΑΧΙΜΟ αποτελούν κύρια επιλογή για τον αγρότη, εξαιτίας της μέγιστης τεχνογνωσίας του κατασκευαστή, της άριστης ποιότητας των υλικών κατασκευής και φυσικά της διάθεσής τους σε πάρα πολύ καλές τιμές

MAXIMO RADIAL 65

MAXIMO RADIAL 70

MAXIMO RADIAL 85

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ