Η νέα σειρά Strike της Lamborghini σε Stage V, αντιπροσωπεύει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ασφάλεια, ποιότητα, απόδοση, χαμηλό κόστος χρήσης και άνεση.

Τα νέα μοντέλα Strike χαρακτηρίζονται από απαράμιλλη φινέτσα, επιτρέποντας στους κατόχους τους μια επιπλέον πινελιά που κάνει τη διαφορά σε κάθε περίσταση. Η σύγχρονη καμπίνα υψηλής ορατότητας TopVision διαθέτει A/C και φίλτρο άνθρακα.

Η αυξημένη παραγωγικότητα των νέων κινητήρων FARMotion 35 και 45 που φέρει το νέο Strike, είναι αναμφισβήτητη. Προσφέρονται με κινητήρες Stage V σε 3 ή 4 κυλίνδρους και 5 διαφορετικά μοντέλα από 95 έως 126 HP. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της σειράς είναι οι χαμηλές στροφές κινητήρα των 2200 στροφών , η απλή συντήρηση και η υψηλή απόδοση, που επιτυγχάνονται με το σύστημα ψεκασμού Common Rail 2000 bar.

Το νέο Strike διατίθεται με Μηχανική συγχρονισμένη (LS) καθώς και με Ηληκτρουδραυλική ρεβέρσα (GS) και σύστημα STOP&GO το οποίο ενισχύει την απόδοση του τρακτέρ και μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα ακόμη και σε στενούς χώρους. Διαθέτει στη βασική έκδοση κιβώτιο ταχυτήτων με HI-LO ή HML και Powershift, με ταχύτητες έως 60 εμπρός και 60 πίσω.

Το υδραυλικό σύστημα ανυψωτικής ικανότητας έως 5.400 kg ελέγχεται μηχανικά ή ηλεκτρονικά και οι επιλογές του πίσω δυναμοδότη PTO είναι οι εξής: 540, 540E, 1000, 1000E.

Η νέα σειρά Strike προσφέρει ασφάλεια, ποιότητα απόδοσης, άνεση και χαμηλό κόστος χρήσης. Είναι ένα τρακτέρ έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία.