Η εταιρεία ελαστικών KLEBER, μέλος του Michelin Group, εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση στις αγροτικές εργασίες και προσφέρει τις απόλυτες λύσεις στο χειριστή του τρακτέρ.

Η γκάμα της εταιρείας, προσφέρει  ευρεία κλίμακα διαστάσεων ελαστικών, που προσαρμόζονται άριστα στις ανάγκες των αγροτών. Τα ελαστικά τοποθετούνται σε πληθώρα τύπων αγροτικών μηχανημάτων (π.χ τρακτέρ, μηχανήματα συγκομιδής κλπ), πράγμα που ¨λύνει¨ τα χέρια του αγρότη και προσφέρει άριστες λύσεις.

Τα ελαστικά ΚLEBER χαρακτηρίζονται από ευελιξία και μακροζωία αφού ο ανθεκτικός και εύκαμπτος σκελετός μαζί με το υψηλής ποιότητας καουτσούκ προσφέρουν οδηγική άνεση και  αντοχή στις κρούσεις, ενώ η σύγχρονη σχεδίαση πέλματος εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση και οικονομία καυσίμου.

Γενικά τα ελαστικά KLEBER, διαθέτουν ένα μπλόκ πέλματος, που επιτρέπει τη χρήση τους σε εξειδικευμένα χώματα γης ( π.χ αργιλώδη εδάφη), ενώ ταυτόχρονα ο σχεδιασμός πέλματος (π.χ στρογγυλεμένες άκρες) προστατεύουν την ανάπτυξη του ριζικού συστήματος των φυτών. Επιπρόσθετα ο σχεδιασμός των μπλόκ βοηθά τον αυτό-καθαρισμό του ελαστικού και το ρομβοειδές σχήμα του προσδιορίζει τη μάρκα KLEBER.

Τελικά η ΤΙΜΗ, ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ και ΑΝΕΣΗ είναι τα τρία στοιχεία που προσδιορίζουν και χαρακτηρίζουν τα αγροτικά ελαστικά ΚLEBER.

Τα πέλματα μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω link: https://www.kleber-tyres.com/agri/the-range

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ