Παρουσίαση νέου Zetor Proxima στην Πολωνία

Posted by demeter 05/11/2019 0 Comment(s)

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των εισαγωγέων της Zetor στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει στην πόλη Zawidowice, στην Πολωνία. Το παρόν έδωσαν εισαγωγείς από το παγκόσμιο δίκτυο εξαγωγών, όπως τις ΗΠΑ, την Ινδία, Σκανδιναβία, την Ευρώπη, την Αφρική όπως βέβαια και την Ελλάδα με την Κύπρο. 

 

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το εργοστάσιο παρουσιάστηκαν τα μελλοντικά σχέδια τα οποία περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη και ανανεωμένη γκάμα μοντέλων της Zetor από 40 εώς 170 ίππους.

 

Η Zetor πλέον γνωρίζοντας το έντονο ανταγωνηστικό περιβάλλον στο οποίο καλείται να κινηθεί, έχει επενδύσει στην βελτίωση της ποιότητας αλλά και στην διατήρηση των υψηλών τεχνικών χαρακτηριστικών για την οποία διαθέτει ήδη καλό όνομα στις αγορές. Προτεραιότητα δηλώνει έχει δώσει επίσης και στην τεχνική εξυπηρέτηση και εκπαίδευση του δικτύου. 

Με το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου LOOK στο μοντέλο των 80 ίππων MAJOR, ο επιτυχής σχεδιασμός των νέων τρακτέρ περνάει στο μοντέλο PROXIMA και στην συνέχεια θα καθιερωθεί σταδιακά σε όλη την γκάμα της μέχρι το 2021. Με επίκεντρο το νέο Proxima 80 - 120 ίππων, σχεδιασμένο από τον Πινινφαρίνα, θα περιλαμβάνει και σημαντικές βελτιώσεις έναντι του προκάτοχου του.

 

Στα δυνατά σημεία περιλαμβάνεται και η ολοκαίνουργια καμπίνα με λιγότερα πλαστικά, κλιματισμός βελτιωμένος κατα 58% σε απόδοση, νέος σχεδιασμός στο καπώ με μεγαύτερη ανθεκτικότητα και εμπλουτισμένος εξοπλισμός.   
Το συγκεκριμένο μοντέλο θα παρουσιαστεί στην Ελλάδα στις αρχές του 2020 κατα την διεθνή έκθεση γεωργικών μηχανημάτων AGROTICA 2020 στην Θεσσαλονίκη. 

Την Zetor εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά εδώ και δεκαετίες η εταιρία ''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' Α.Ε. μέσα από ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων αλλά και πλήρη τεχνική κάλυψη, (aftersales).

Ετικέτες: Παρουσίαση Zetor PROXIMA