Η West Lake στη διεθνή έκθεση BAUMA 2019 της Γερμανίας

Posted by demeter 07/06/2019 0 Comment(s)

Η West Lake στη διεθνή έκθεση BAUMA 2019 της Γερμανίας

 

   Η West Lake συμμετείχε τον Απρίλιο στη διεθνή έκθεση BAUMA 2019 στη Γερμανία και παρουσίασε την πλήρη γκάμα των βιομηχανικών – OTR ελαστικών. Πολλοί ήταν αυτοί που επισκέφθηκαν το περίπτερο της West Lake, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα πέλματα.

 

1555669970910703NLEa.jpg

H ZC Rubber που κατασκευάζει τα ελαστικά West Lake και όντας ένας από τους 10 μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των επαγγελματικών ελαστικών, βασιζόμενη πάντα στην πιο προηγμένη τεχνολογία.

 

Στην κατηγορία των OTR ελαστικών, η West Lake προσφέρει ανθεκτικά πέλματα που αντέχουν στη φθορά και το χρόνο, υποστηρίζοντας πάντα μια ποικιλία βαρέων εφαρμογών και χρήσης.

 

 

 

 

 

Ανάλογα με τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών, η εταιρεία ανταποκρίνεται προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογής για κάθε συνθήκη. Τα ελαστικά OTR είναι κατασκευασμένα με συμπαγή σύνθεση πέλματος, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά, στις τομές και τις ρωγμές από την εργασία σε δυσμενείς συνθήκες.

 

 

 

 

 

 

Η West Lake θα συνεχίσει να παρουσιάζει νέα πέλματα στην κατηγορία των βιομηχανικών–OTR ελαστικών, ικανοποιώντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις των Ελλήνων πελατών. Αυτό το καταφέρνει συνεχίζοντας με το να παρέχει υψηλή εξυπηρέτηση και ποιότητα αλλά κυρίως προσιτές τιμές.

 

1555669998980871aS8n.jpg