Ήρθε το ΝΕΟ μικρό μεγάλο ZETOR HORTUS!

Posted by demeter 06/06/2019 0 Comment(s)

Ήρθε το ΝΕΟ μικρό μεγάλο ZETOR HORTUS!

 

Το ZETOR HORTUS είναι ένα εύχρηστο τρακτέρ, ιδανικό για βοηθητικές εργασίες, κατάλληλο τόσο για χρήση σε ανοιχτού τύπου καλλιέργειες όσο και σε δενδροκαλλιέργειες τύπου παλμέτας.

 

hortus1.JPG

 

Το Hortus μπορεί να αξιοποιεί πλήρως τη δύναμή του χάρη στον ιδανικό συνδυασμό απόδοσης κινητήρα και βάρους. Ο κινητήρας με ισχύ 67 HP με σύστημα έγχυσης  Common Rail, ξεχωρίζει για την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, την αξιοπιστία και την απλή κατασκευή του. Με δεξαμενή χωρητικότητας καυσίμου 70 λίτρων, το Hortus μπορεί να εργάζεται ακούραστα για πολλές ώρες πριν χρειαστεί ξανά γέμισμα.

 

171102 zet hortus 253.jpg

Το HORTUS διαθέτει 4 ταχύτητες 3 βαθμίδων με πρόσθετη έρπουσα, διαμορφώνοντας ένα σύνολο 24 ταχυτήτων μπροστά και 24 πίσω, χαρίζοντας την επιλογή της ιδανικής ταχύτητας ανάλογα με την εργασία σας. Το HORTUS CL διατίθεται με μηχανική ρεβέρσα, ενώ το HORTUS HS είναι εξοπλισμένο με υδραυλική ρεβέρσα που προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινή σας εργασία.

 

Το σύστημα ζεύξης Κατηγορίας ΙΙ προσφέρει δυνατότητα ανύψωσης έως  1.937 kg και τα οπίσθια υδραυλικά επιτρέπουν στο HORTUS να μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα παρελκόμενα. Δύο ζεύγη υδραυλικών είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος και δύο επιπλέον κάτω από την καμπίνα για σύνδεση εμπρόσθιων παρελκόμενων, τα οποία ελέγχονται με τη βοήθεια προεγκατεστημένου χειριστηρίου.

 

 

171102 zet hortus cab.jpg

 

Η καμπίνα είναι ταυτόχρονα ευρύχωρη και εργονομική, με έξυπνα τοποθετημένους διακόπτες και χειριστήρια. Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με air condition και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων παρέχει ξεκάθαρη απεικόνιση της λειτουργίας του τρακτέρ καθώς και της ταχύτητας. Το αναρτώμενο κάθισμα σχεδόν εξαφανίζει τους κραδασμούς, παρέχοντας ευκολία και άνεση στον οδηγό. Επίσης εύκολος είναι ο έλεγχος του εμπρόσθιου φορτωτή, που γίνεται με τη βοήθεια ενός εύχρηστου χειριστηρίου.

 

 

 

Η εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. διαθέτει για πάνω από 60 χρόνια στην ελληνική αγορά, τα τσέχικα τρακτέρ Zetor. Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικά, γνήσια ανταλλακτικά και ελαστικά όλων των χρήσεων μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων ενώ με την παρουσία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέρει υψηλού επιπέδου τεχνική εξυπηρέτηση.