H ZETOR στη Βαλτική Θάλασσα

Posted by demeter 23/05/2019 0 Comment(s)

Το Dźwirzyno είναι μια υπέροχη πόλη που βρίσκεται ανάμεσα στη Βαλτική Θάλασσα και τη λίμνη Resko Przymorskie. Το Dźwirzyno είναι διάσημο για την παραλία του, μία από τις πιο όμορφες στην παραλίες της Πολωνίας , η οποία είναι ιδανική για κολύμβηση. Το καλοκαίρι η μεγάλη του παραλία, με ωραία και καθαρή άμμο, προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και παραθεριστών όχι μόνο από την Πολωνία, αλλά και από τη Γερμανία και άλλες χώρες. Για να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες και να διατηρηθεί η κατάσταση των καθαρότερων υδάτων κολύμβησης, ο δήμος του Kołobrzeg πρέπει να διατηρήσει τις παραλίες του πραγματικά καθαρές. Αλλά τι κοινό έχει ένα Zetor με μια παραλία;

Η υπεύθυνη υπηρεσία για τις καθαρές παραλίες στην περιοχή Dźwirzyno είναι το Κοινοτικό Κέντρο Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής. Χρησιμοποιεί το τρακτέρ Zetor Proxima που αγοράστηκε το 2008 για το σκοπό αυτό. Στα τέλη του 2018, η εταιρεία αγόρασε ένα ακόμη ZETOR PROXIMA. Αυτή τη φορά είναι ένα πιο ισχυρό μοντέλο CL 110.

 

Zetor Dźwirzyno 7

Το Κοινοτικό Κέντρο Αθλητισμού, Τουρισμού και Αναψυχής στο Dźwirzyno δημιουργήθηκε το 2011, αλλά στην πραγματικότητα υφίσταται από το 1977 με διάφορα ονόματα. Διευθλυνεται από τον Πρόεδρό της, Grzegorz Czachorowski. Καταφέραμε να μιλήσουμε με τον αναπληρωτή του, Jan Tofil, για την εταιρεία και το ZETOR.

 

Resized_20190328_093109_5188

"Η δραστηριότητα της εταιρείας μας περιλαμβάνει ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Kołobrzeg, που αποτελείται από 22 χωριά. Θέλουμε να διατηρούμε τις παραλίες στην περιοχή μας καθαρές και για αυτό το λόγο χρειαζόμαστε τους ελκυστήρες ", επισημαίνει ο Jan Tofil.

Προς το παρόν, η εταιρεία διαθέτει 49 μόνιμους εργαζόμενους και 20 εποχικά εργαζόμενους το καλοκαίρι.
 

Zetor Dźwirzyno 5

Ρωτήσαμε γιατί επιλέχθηκε η Zetor, όσον αφορά τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για παραλιακά έργα.

"Το πρώτο PROXIMA που αγοράστηκε το 2008 από αντιπρόσωπο της ZETOR επιλέχθηκε λόγω της αναγνωρισιμότητας της μάρκας και της καλής συνεργασίας με τον διανομέα που μας το προσέφερε. Ο ελκυστήρας αποδείχθηκε εξαιρετικά αξιόπιστος στα χέρια του χειριστή του, Wiesław Siwek. Έχει ήδη λειτουργήσει για πάρα πολλές ώρες μέχρι στιγμής χωρίς σοβαρή βλάβη. Είναι ισχυρό, ευέλικτο και αντιμετωπίζει με μεγάλη ακρίβεια την εργασία στην παραλία και τη μεταφορά. Έχουμε όλο και περισσότερη δουλειά και έπρεπε να αγοράσουμε άλλο ένα τρακτέρ το 2018.

"΄Ενα μοντέλο με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ ήταν ο στόχος μας. Ανακοινώθηκε ένας διαγωνισμός  και είμαστε ευτυχείς που η καλύτερη προσφορά, η οποία πληροί όλες τις παραμέτρους που καθορίστηκαν, υποβλήθηκε από τη Zetor. Αγοράσαμε το ισχυρότερο μοντέλο της σειράς PROXIMA CL.  Ένα νέο μοντέλο 110 ίππων με εμπρόσθιο φορτωτή που αύξησε σημαντικά τη λειτουργικότητα του μηχανήματος ", δήλωσε ο Jan Tofil.

 

Zetor Dźwirzyno 3

 

Οι περισσότεροι αγροτικοί ελκυστήρες εργάζονται στους αγρούς και καλλιεργούν το έδαφος. Στη θάλασσα, είναι απαραίτητο να διαμορφωθούν και να καθαριστούν οι παραλίες. Υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για το σκοπό αυτό, τα οποία απομακρύνουν τυχόν απορρίμματα από την άμμο και λειαίνουν την ίδια στιγμή. Οι επισκέπτες που έρχονται στην παραλία το πρωί την βρίσκουν απόλυτα ομαλή και καθαρή, γεγονός που κάνει τον ήλιο και τη θάλασσα πιο ευχάριστα.

Έχουμε μια ακόμα, τελική ερώτηση. Ποια χαρακτηριστικά των τρακτέρ ZETOR που χρησιμοποιείτε είναι τα πιο σημαντικά για εσάς;

"Η αντοχή τους είναι το πιο σημαντικό. Αλλά εκτιμούμε επίσης το χαμηλό κόστος λειτουργίας, τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου καθώς και την ευκολία συντήρησης.