"Η ΔΗΜΗΤΡΑ" ΑΕ συμμετέχει στην 12η Πανελλήνια έκθεση Agrothessaly

Posted by demeter 06/03/2019 0 Comment(s)

Η δυναμική παρουσία της "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" ΑΕ στην 12η Πανελλήνια έκθεση Agrothessaly

 

Η εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. συμμετείχε δυναμικά και φέτος (Τέντα Β – Περίπτερο 32), στην 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και την Κτηνοτροφία «Agrothessaly», παρουσιάζοντας μια πληθώρα εκθεμάτων από τρακτέρ, παρελκόμενα και ελαστικά. H φετινή έκθεση, έλαβε χώρα από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου και διοργανώθηκε από τον δήμο Λαρισαίων σε συνεργασία με την ΔΕΘ-Helexpo στην Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης της Λάρισας.

 

 

 

Η “Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. εκτός από τα γνωστά εξωχώραφα μοντέλα της Zetor, MAJOR, PROXIMA και FORTERRA HSX & HD παρουσίασε και το νέο εύχρηστο μικρό τρακτέρ HORTUS. Ένα τρακτέρ ιδανικό για εργασία σε μικρές φάρμες, πάρκα και κήπους, αθλητικές εγκαταστάσεις και πολλά άλλα.

 

Όσον αφορά τα δημοφιλή Lamborghini, παρουσιάστηκαν  έξι δενδροκομικά και αμπελουργικά μοντέλα, μεταξύ αυτών και τα δημοφιλή στην ελληνική αγορά, SPIRE F/S, SPIRE F TARGET και RF TREND. Επίσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το δενδροκομικό SPIRE F 80 εξοπλισμένο με την νέα σύγχρονη καμπίνα χαμηλού ύψους SPECIAL CAB. Την πρώτη εμφάνισή του έκανε και το νέο υπερσύγχρονο δενδροκομικό SPIRE S VRT, ένα τρακτέρ ιδανικό για εργασία τόσο σε δενδροκομικές καλλιέργειες, όσο και  σε αμπελώνες. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με το νέο σύστημα συνεχώς μεταβαλλόμενης μετάδοσης VRT, καθώς και να θαυμάσουν τη νέα σύγχρονη εργονομική καμπίνα.

 

 

Στην έκθεση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και το νέο εξωχώραφο μοντέλο SPIRE TREND, ένα τρακτέρ σύγχρονο και ευέλικτο που εγγυάται αποδοτικότητα σε κάθε εργασία. Τα βλέμματα όλων, αυτόματα στράφηκαν στο επιβλητικό εξωχώραφο μοντέλο SPARK 140 VRT. Το νέο μοντέλο της σειράς SPARK, που βρέθηκε για πρώτη φορά στην έκθεση, έκλεψε την παράσταση. Οι επισκέπτες που είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί, είδαν από κοντά το μοντέλο και ενημερώθηκαν σχετικά με τον καινοτόμο εξοπλισμό του και το σύγχρονο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης ταχύτητας.

 

 

Επιπρόσθετα η εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση πλήρη γκάμα σε αγροτικά ελαστικά της Michelin, Kleber, Taurus, Mitas & Cultor, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών του χώρου όσο και των αγροτών.

 

 

Εδώ και δεκαετίες “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. κατέχει μια σημαντική θέση στον τομέα της εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και ελαστικών στην Ελλάδα  με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου επιλεγμένων αντιπροσώπων η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετά την πώληση.