Δοκιμή των αγωνιστικών ελαστικών West Lake Sport RS από το HONDA CLUB

Posted by demeter 14/02/2019 0 Comment(s)

Δοκιμή των αγωνιστικών ελαστικών West Lake Sport RS από το HONDA CLUB

 

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 η εταιρία “H ΔΗΜΗΤΡA” A.E αποκλειστικός εισαγωγέας των ελαστικών Westlake, συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Honda club στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Εκεί, αφού τα μέλη του Honda club αντάλλαξαν ευχές σε εορταστικό κλίμα, κατόπιν δοκίμασαν στην πίστα τα ελαστικά  Westlake Sport RS. Τα ελαστικά δοκιμάστηκαν σε πραγματικά οριακές συνθήκες, τοποθετημένα σε οχήματα με υψηλές δυνατότητες και απαιτήσεις.

 

Τα συμπεράσματα των μελών του Honda club, που για πολλές ώρες καταπόνησαν τα ελαστικά Westlake ήταν πολύ ικανοποιητικά, καθώς αποδείχθηκε ότι αποτελούν μια ιδανική επιλογή σχέσης τιμής-απόδοσης. H ασύμμετρη σχεδίαση πέλματος, με μεγάλα μπλοκ μοτίβων και η συνεχής κεντρική νεύρωση, παρέχουν εξαιρετική ικανότητα πρόσφυσης και ενισχύουν τη σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Προσφέροντας ένα tread wear 240, αξιολογήσεις AA και A για την πρόσφυση και τη θερμοκρασία αντίστοιχα, το Westlake Sport RS αποτελεί την ιδανική επιλογή για αγωνιστικά οχήματα.

 

Τα ελαστικά Westlake ικανοποιούν όλα τα οδηγικά προφίλ και είναι ιδανικά για όλους τους τύπους οχημάτων (επιβατικά, 4x4, SUV, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά-λεωφορεία), αφού η ποιότητά τους συνδυάζεται με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. H διανομή τους από την εταιρεία “H ΔΗΜΗΤΡA” A.E (www.demeter.gr), πραγματοποιείται μέσω ενός πανελλαδικού εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων και η διάθεσή τους στην αγορά εξυπηρετείται από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Αθήνα και το Υποκ/μα Β. Ελλάδος (Θεσ/νίκη).

 

Κατεβάστε το άρθρο εδώ