Τα WestLake καινοτομούν στην αγορά ελαστικών

Posted by demeter 23/01/2019 0 Comment(s)

Τα WestLake καινοτομούν στην αγορά ελαστικών

 

TBR2.jpg
Ο μέσος καταναλωτής δεν ξοδεύει πολύ χρόνο σκέψης για την επιλογή των ελαστικών του, μέχρι να συμβεί κάτι. Εάν το όχημά του κολλήσει στο χιόνι ή αν χάσει τον έλεγχο σε ένα οδόστρωμα με δύσκολες συνθήκες, αρχίζει να δίνει προσοχή σε πράγματα όπως η έλξη και ο σχεδιασμός του πέλματος.

Στις μέρες μας, τα ελαστικά υψηλής απόδοσης έχουν πολλά να προσφέρουν, κάνοντας την οδήγηση πιο ασφαλή και άνετη. Η εταιρία ZC Rubber Co. Ltd., ως κατασκευαστής των ελαστικών Westlake, εισάγει νέες καινοτομίες στην αγορά σε χαμηλότερη τιμή, χάρη στις “έξυπνες” εγκαταστάσεις παραγωγής που εξοικονομούν στο κόστος εργασίας και την κατανάλωση ενέργειας, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την απόδοση της παραγωγής. Αποτέλεσμα αυτού, είναι η εξέλιξη της παραγωγής των ελαστικών Tier 3 σε ελαστικά κατηγορίας Tier 1 υψηλής ποιότητας.
 

 

"Η ZC Rubber, είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα, είναι σαν την Goodyear στις ΗΠΑ, την Michelin στη Γαλλία και την Bridgestone στην Ιαπωνία", αναφέρει ο Dick Pendino, Διευθύνων Σύμβουλος της International Tire Consultants, ο οποίος ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ελαστικών στην Άπω Ανατολή για εισαγωγή στην Βόρεια Αμερική.

 

  TBR33.jpg

 

Ο Dick Pendino τονίζει: "Το να είσαι ο μεγαλύτερος είναι σημαντικό επειδή δημιουργείς αρκετά κεφάλαια για  Ερευνα και Ανάπτυξη. Οι μικρές εταιρείες πρέπει να προσαρμόζονται. Η ZC Rubber έχει την δυνατότητα για περαιτέρω Ε&Α έτσι ώστε να κάνει τα ελαστικά της ακόμα καλύτερα".

Η εταιρεία ZC Rubber παράγει την ολοκληρωμένη γκάμα ελαστικών Westlake, τα οποία πωλούνται στη Βόρεια Αμερική, την Ασία, την Αυστραλία, την Αφρική και την Ευρώπη. Τα ελαστικά Westlake είναι ιδανικά για τους έλληνες καταναλωτές, καθώς απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς οχημάτων και η ποιότητά τους συνδυάζεται με ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

TBR1.jpg “Κατασκευαστές όπως η ZC Rubber έχουν βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα των ελαστικών τους”, σημειώνει ο Pendino. Είχαν στην παραγωγή τους μόνο ελαστικά κατηγορίας 3 και 4. Τώρα κινούνται στην αγορά  κατηγορίας 1 και 2, της ίδιας κατηγορίας με την Michelin και την Goodyear. Τα ελαστικά WestLake, για παράδειγμα, παρέχουν την ίδια εγγύηση και εγγύηση ποιότητας με τους άλλους κατασκευαστές ελαστικών κατηγορίας 1: εγγύηση 80.000 χιλιομέτρων ή  διάρκειας 4 ετών.

Πράγματι, η ZC Rubber κατατάχθηκε στη 10η θέση από τους 75 κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών παγκοσμίως το 2018, σύμφωνα με την αμερικάνικη εφημερίδα Tire Business. Επίσης, το 2018 αύξησε τις εγκαταστάσεις παραγωγής της, με αποτέλεσμα να είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών TBR ( ελαστικά Φορτηγών & Λεωφορείων)  στον κόσμο.

Οι υπερσύγχρονες υποδομές της έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων  η αναγνώριση από το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ και την Οικονομική Επιτροπή της Ευρώπης. Πρόσφατα κατέκτησε την πρώτη θέση σε έναν διαγωνισμό δοκιμών ελαστικών στη Φινλανδία, όπου δοκιμάστηκαν σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν.

Η γκάμα των υψηλής ποιότητας low-budget ελαστικών εξάγονται εδώ και 26 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων όλων των εποχών, των χειμερινών και των υψηλής απόδοσης ελαστικών για αυτοκίνητα, φορτηγά, minivans, SUV, εμπορικά, βιομηχανικά και γεωργικά οχήματα.

"Τα ελαστικά Westlake έχουν μια ολοκληρωμένη γκάμα, η οποία έχει τη δυνατότητα να καλύψει οποιοδήποτε ελαστικό έχει ανάγκη η αγορά", υπογραμμίζει ο Pendino. "Πωλούν ελαστικά σε όλο τον κόσμο, έχουν παγκόσμιο αποτύπωμα και αυτό δείχνει ότι δουλεύουν πολύ καλά".

Η εταιρία διατηρεί συνεργασία με τους καλύτερους παγκόσμιους προμηθευτές, με περισσότερους από 10.000 εμπόρους σε όλο τον κόσμο, καθώς και με εκατομμύρια τελικούς χρήστες που εμπιστεύονται τα εν λόγω ελαστικά. Η σειρά ελαστικών Westlake είναι εκτεταμένη με ελαστικά υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για τον έλληνα καταναλωτή.

 

       TBR34.jpg

Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί, επενδύοντας εκατομμύρια δολάρια ετησίως για τη βελτίωση του σχεδιασμού πέλματος και των συνθέσεων, βασιζόμενη πάντα στην προηγμένη τεχνολογία.

          TBR5.jpg

Για παράδειγμα, τα ελαστικά εξαιρετικής απόδοσης τελευταίας γενιάς, χρησιμοποιούν την σύνθεση Silica Tech για ενίσχυση της πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας έτσι τη μικρότερη απόσταση φρεναρίσματος. Η ανώτερη σύνθεσή του πέλματος διατηρεί το ελαστικό εύκαμπτο και εξασφαλίζει μεγαλύτερη απόδοση τόσο σε  χαμηλές θερμοκρασίες, όσο και σε συνθήκες οδήγησης με ήλιο ή βροχή. Ο σχεδιασμός πέλματος σε σχήμα V, προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις έλξης και πέδησης σε χιονισμένους δρόμους και εγγυάται άριστο χειρισμό σε όλες τις συνθήκες οδήγησης.

tbr6.jpg

 

Χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, τα ελαστικά WestLake  κερδίζουν έλξη στην αγορά Tier 1 και οδηγούν την καινοτομία για να αντιμετωπίσουν ακόμα και τους σκληρότερους χειμώνες.

“Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε.  δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ως επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των ελαστικών Mitas, Cultor (Τσέχικα ελαστικά με εξειδίκευση στο τομέα  της γεωργίας και της βιομηχανίας), Michelin, Kleber, Taurus (Aγροτικά και Βιομηχανικά ελαστικά), Ζ-tyres ( ελαστικά Κινέζικης κατασκευής, με Ευρωπαικό σχεδιασμό, κατάλληλα για χρήση σε όλους τους ευρωπαικούς δρόμους ) και Westlake (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα και ανάμεσα στους 10 κορυφαίους στον κόσμο, με πλήρη γκάμα για ΙΧ, ημιφορτηγά, SUV, φορτηγά-λεωφορεία καθώς και για οχήματα του βιομηχανικού και χωματουργικού κλάδου).

 

Τα ελαστικά Westlake είναι ιδανικά για τους έλληνες λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών και ενδείκνυνται για κυνηγούς, αγρότες και πάσης φύσης οδηγούς οχημάτων αφού η ποιότητά τους συνδυάζεται με προσιτή τιμή.

 

Η διάθεση των ελαστικών στην Ελλάδα, γίνεται διαμέσου ενός εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων που εξυπηρετείται από τα κεντρικά Αθηνών και το Υποκ/μα Β. Ελλάδας (Θεσ/νίκη).

 

 

 Πηγή: www.thestar.com

Κατεβάστε το άρθρο εδώ