Η Zetor επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες της με πρόσκληση στο εργοστάσιο!

Posted by demeter 10/12/2018 0 Comment(s)

 

 

Η Zetor επιβραβεύει τους πιστούς πελάτες της με πρόσκληση στο εργοστάσιο!

 

 

Brno – 22/11/2018.  Την Πέμπτη 22/11/18 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Zetor, στο Brno της Τσεχίας. Στο ταξίδι συμμετείχαν έξι πελάτες της Zetor, από Τρίκαλα, Λάρισα, Κομοτηνή και Σέρρες,  με τη συνοδεία δύο εκπροσώπων της εταιρίας “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. Η επίσκεψη συνδιοργανώθηκε με την ελληνική εισαγωγική εταρία, με σκοπό να δουν από κοντά οι πελάτες το εργοστάσιο και την γκάμα των νέων μοντέλων.

 

 

Κατά την άφιξη εκπρόσωποι της εταιρίας Zetor Tractos a.s., υποδέχθηκαν τους έλληνες πελάτες στο εργοστάσιο και τους ξενάγησαν στην γραμμή παραγωγής. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την ιστορία της εταιρίας, ο υπεύθυνος Marketing, Alexandr Kuchař, εξήγησε στους επισκέπτες τα στάδια της γραμμής παραγωγής και όλη τη διαδικασία μέχρι την τελική κατασκευή ενός ελκυστήρα. Η ξενάγηση συνεχίστηκε στους εξωτερικούς χώρους του εργοστασίου, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα μοντέλα ελκυστήρων και να κάνουν test drive σε πραγματικές συνθήκες. Την παράσταση έκλεψε το καινούργιο Zetor Crystal HD, το οποίο ικανοποίησε με το παραπάνω τις προσδοκίες όλων.

 

Έπειτα οι επισκέπτες οδηγήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του εργοστασίου και την αίθουσα PROXIMA. Εκεί παρακολούθησαν, μέσω οπτικού υλικού, παρουσίαση της πορείας της τσέχικης εταιρίας από το έτος ίδρυσής της έως σήμερα. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για το νέο CRYSTAL HD, τον καινούργιο σχεδιασμό σε όλα τα μοντέλα καθώς και τους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας.

 

 

 Μετά την  παρουσίαση, εκπρόσωπος του εργοστασίου προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους πιστούς πελάτες της Zetor, και έπειτα ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο του εργοστασίου. Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στον εκθεσιακό χώρο Zetor Gallery, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα καθώς και πολλά από τα ιστορικά μοντέλα της Zetor. Τέλος, οι πελάτες ξεναγήθηκαν στο κέντρο του Brno, όπου είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της πόλης.

Η σχέση του εργοστασίου με την Ελλάδα έχει μεγάλη ιστορία και τα Zetor από παλιά είχαν καθιερωθεί στις πρώτες επιλογές των ελλήνων αγροτών, χάρη στην μεγάλη έλξη τους και την οικονομική συντήρηση. Τα τελευταία χρόνια η Zetor έχει κάνει άλματα στην εξέλιξη των μοντέλων που προσφέρει, έχοντας επενδύσει σημαντικά στην ποιότητα των υλικών και τον σχεδιασμό.

Τα τρακτέρ Zetor εισάγει αποκλειστικά η εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. για περισσότερα από 60 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.demeter.gr.