Το ΝΕΟ Lamborghini Spark VRT

Posted by demeter 04/12/2018 0 Comment(s)

Lamborghini Spark VRT


Ένας συνδυασμός μοναδικού στυλ και της πιο προηγμένης τεχνολογίας στην κατηγορία του.

Η Lamborghini Trattori εγκαινίασε το νέο Spark 130 VRT στην διεθνή έκθεση EIMA 2018. Ένα μοντέρνο, κομψό μοντέλο με κιβώτιο ταχυτήτων συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης, το οποίο από το 2019 θα πάρει τη θέση που του αναλογεί δίπλα στα δύο αδέλφια του (120 και 140) της επιτυχημένης σειράς  Spark 120-130-140, εξοπλισμένης με Powershift.

 

Η σειρά μοντέλων Spark ενισχύεται περαιτέρω με τρία μοντέλα, με την προσθήκη  ακόμα πιο  καινοτόμων λύσεων με επιβλητικό σχεδιασμό στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις πιο εργονομικές καμπίνες της κατηγορίας τους. Εκτός από αυτά, διαθέτουν ένα εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, όχι μόνο λόγω της συνεχούς μεταβαλλόμενης μετάδοσης (CVT), αλλά και χάρη στον υπερσύγχρονο κινητήρα FARMotion φάσης Stage IV. Το υδραυλικό σύστημα είναι τελευταίας γενιάς και η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με πλήθος αξεσουάρ, όπως το αυτόματο δορυφορικό σύστημα οδήγησης Agrosky (GPS).

 

 

 

 

Το νέο κιβώτιο ταχυτήτων που έχει τοποθετηθεί στα Spark VRT έχει σχεδιαστεί ώστε να διαθέτει τέσσερις επιλογές λειτουργίας. Αυτό συνδυάζει την οδηγική άνεση των υδροστατικών  κιβωτίων ταχυτήτων με την υψηλή απόδοση των μηχανικών κιβωτίων. Η λειτουργική οικονομία στον αγρό, αλλά κυρίως εκείνη στο δρόμο είναι ασύγκριτη. Ο ελκυστήρας επιτυγχάνει τελική ταχύτητα 40 km/h σε χαμηλές στροφές κινητήρα.

Ο προηγμένος 4-κύλινδρος κινητήρας  FARMotion είναι εξοπλισμένος  με  υπερτροφοδότη (turbo) και intercooler, ενώ διαθέτει και το γνωστό σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού Common Rail 2000 bar, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται υψηλότερη ταχύτητα ακόμη και σε χαμηλότερες στροφές, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καθώς και βέλτιστη ροπή και διανομή ισχύος, είτε η χρήση προορίζεται  για εργασία στον αγρό είτε για κυκλοφορία στο δρόμο.

Ο πίσω δυναμοδότης και οι τρεις ταχύτητες λειτουργίας του, 540 σ.α.λ , 540 ECO και 1000 σ.α.λ., αποδεικνύουν την υψηλή ευελιξία των Lamborghini Spark VRT. Η αρθρωτή ηλεκτροϋδραυλική ζεύξη και η λειτουργία Auto PTO που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, δίνει τη δυνατότητα αυτόματης ζεύξης και αποσύνδεσης του παρελκόμενου, που χρησιμοποιείται ανάλογα με τη θέση του.

Ασύγκριτη άνεση, εξαιρετική ορατότητα και εύκολος έλεγχος  είναι μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά της καμπίνας Lamborghini Spark VRT. Η καμπίνα  διατίθεται και με πνευματική ανάρτηση και είναι πλήρως  προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις του χειριστή, αφού μπορεί να κατασκευαστεί κατά παραγγελία, λόγω και των πολυάριθμων άλλων αξεσουάρ που διατίθενται μόνο σε ελκυστήρες υψηλότερης κατηγορίας.

Η εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. διαθέτει από το 1976 στην ελληνική αγορά, τα ιταλικά τρακτέρ Lamborghini. Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικά, ανταλλακτικά και ελαστικά μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων ενώ με την παρουσία της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέρει υψηλού επιπέδου  τεχνική εξυπηρέτηση. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.demeter.gr