Το νέο ημερολόγιο της Zetor 2019 - Εύθραυστη ομορφιά και ισχυρά μηχανήματα

Posted by demeter 09/11/2018 1 Comment(s)

Εύθραυστη ομορφιά και ισχυρά μηχανήματα – Το νέο ημερολόγιο της Zetor 2019

 

Τα φετινά ημερολόγια προέρχονται από μια περιορισμένη έκδοση της  ZETOR TRACTORS a.s. και είναι απαραίτητα για όλους τους φίλους των κόκκινων μηχανημάτων. Τα ημερολόγια πωλούνται σε δύο εκδόσεις - το παραδοσιακό προϊόν και μια πιο δημιουργική περιορισμένη έκδοση.

Και οι δύο εκδόσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τα μέσα Σεπτεμβρίου σε πραγματικές τοποθεσίες γύρω από το Brno, την πατρίδα των κόκκινων ελκυστήρων. Η περιορισμένη έκδοση τεσσάρων σελίδων εκφράζει  δημιουργικά και με μικρή υπερβολή,  όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί η δύναμη, η επιδεξιότητα και η αντοχή των ελκυστήρων ZETOR. Τα αστέρια της φετινής σεζόν εκτός από το ZETOR - MAJOR σε νέο σχεδιασμό είναι τα CRYSTAL HD, FORTERRA HD και PROXIMA HS. Το ημερολόγιο δώδεκα σελίδων τοποθετείται σε ένα πραγματικό περιβάλλον όπου λαμβάνουν μέρος  και οι έξι σειρές μοντέλων που προσφέρει τώρα στην γκάμα της η ZETOR, τις οποίες βλέπουμε σε περιβάλλον με μέρα και νύχτα σε λιβάδια, δάση και πάρκα.

 

20181109_Kalendář 1"Το ημερολόγιο προϊόντων της  ZETOR αντιπροσωπεύει την τρέχουσα γκάμα μας σε πραγματικό έδαφος όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα συγκεκριμένα μοντέλα χωρίς προβλήματα. Με αυτή την έννοια θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι ελκυστήρες ZETOR είναι αξιόπιστα μηχανήματα για κάθε κατάσταση και καλύπτουν πλήθος δραστηριοτήτων", επισημαίνει ο Petr Konštacký, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, της  ZETOR TRACTORS as

 

20181109_Kalendář 2Τα ημερολόγια έχουν δημιουργηθεί και επιμεληθεί από έναν φημισμένο σλοβάκο φωτογράφο, τον Martin Fridner, ο οποίος βάζει την υπογραφή του για τέταρτη φορά σε αυτό το έργο. Το μοντέλο Andrea Zlesakova, που πόζαρε στο ημερολόγιο του περασμένου έτους, εμφανίζεται στην περιορισμένη έκδοση του ημερολογίου μαζί με άλλα δύο μοντέλα, την Anna Szopa και Aneta Kalousková, που ποζάρουν ως ψαράδες.

 

20181109_Kalendář 3«Το κύριο θέμα του ημερολογίου είναι η χρησιμότητα των ελκυστήρων στις δραστηριότητες των γυναικών στην ύπαιθρο. Ως συνήθως, επιλέξαμε τα κίνητρα με υπερβολικό ενθουσιασμό. «Ο συνδυασμός της ομορφιάς των γυναικών με την ομορφιά της τοπικής υπαίθρου και η κομψότητα των ισχυρών μηχανών προκαλεί την ευελιξία της χρήσης των ελκυστήρων στην πραγματική ζωή» , τονίζει ο φωτογράφος, Martin Fridner. «Αυτή τη φορά, δεν ήταν ούτε ρεαλιστικό μοντάζ  ούτε εργασία στο στούντιο, αλλά ένα πραγματικό περιβάλλον με μια πραγματική φωτογραφία. Το έργο ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό όσον αφορά την τοποθεσία, καθώς χρειαζόμασταν συγκεκριμένους τύπους χωρών σε σχετικά μικρή απόσταση. Οφείλω να ομολογήσω ότι το περιβάλλον του Μπρνο με εξέπληξε με τη φυσική του ποικιλομορφία · ήταν επίσης ένα διδακτικό και γεμάτο έμπνευση ταξίδι για μένα », προσθέτει ο Fridner.

 

20181109_Kalendář 4Τα ημερολόγια της ZETOR έχουν παράδοση - κάθε αντίγραφο είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι. Κάθε χρόνο κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις: σε μια περιορισμένη εκδοχή, η οποία συνδέει καλλιτεχνικά την ομορφιά των γυναικών με τη δύναμη του μηχανήματος και σε ένα προϊόν που εστιάζει στα μηχανήματα και τη χρήση τους. Επιπλέον, οι επιτροπές εμπειρογνωμόνων αναγνωρίζουν επίσης τα ημερολόγια. Για παράδειγμα, το 2015, στο ημερολόγιο για το 2016 απονεμήθηκε το βραβείο Fénix Content για την παραγωγή των φωτογραφιών. Τα ημερολόγια για το 2019 πωλούνται από σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ZETOR και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους της ZETOR.