Παρουσίαση ελαστικών WEST LAKE 4x4 στο Attart Off Road Park

Posted by demeter 25/10/2018 0 Comment(s)

Παρουσίαση ελαστικών WEST LAKE 4x4 στο Attart Off Road Park

 

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 “H ΔΗΜΗΤΡA” A.E διοργάνωσε επίδειξη των ελαστικών της West Lake για 4x4 & SUV οχήματα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Attart Off Road Park στην Κερατέα Αττικής.

 

 

 

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν μέσα από τη πρακτική παρουσίαση του ελαστικού σε πραγματικές συνθήκες χρήσης, να αναδειχθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελαστικού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν έμπειροι συνεργάτες στον τομέα των ελαστικών με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες του ελαστικού αυτού.

 

 

Το ελαστικό της West Lake 369 Α/Τ για 4x4 & SUV οχήματα, διαθέτει ευρύ πέλμα και πολλαπλές αυλακώσεις, που προσδίδουν μέγιστη πρόσφυση κατά την οδήγηση εντός και εκτός δρόμου.

  • Οι αυλακώσεις Zig-zag παρέχουν αποτελεσματική αποστράγγιση νερού και βελτιωμένη πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμο.
  • Τα μεγάλα μπλοκ πέλματος βοηθούν στην ενίσχυση της ευστάθειας και στη μείωση του θορύβου κατά την οδήγηση ιδιαίτερα στις εθνικές οδούς.
  • Τα προστατευτικά πλευρικά τοιχώματα αυξάνουν την ευστάθεια στο δρόμο και αποτρέπουν τις ζημιές (κοπή, εκδορές κλπ) σε δύσκολες συνθήκες οδήγησης.

 

Τα συμπεράσματα των ειδικών που, για πολλές ώρες καταπόνησαν, τα ελαστικά WEST LAKE ήταν πολύ ικανοποιητικά καθώς δεν παρουσίασαν ούτε γρατζουνιά, παρότι δοκιμάστηκαν σε σκληρό και βραχώδες τοπίο αλλά και σε λασπώδες έδαφος.

 

 

 

Συμπερασματικά, τα ελαστικά West Lake είναι ιδανικά για τους Έλληνες λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών και ενδείκνυνται για κυνηγούς, αγρότες και πάσης φύσης οδηγούς οχημάτων αφού η ποιότητά τους συνδυάζεται με πολύ προσιτή τιμή. H διανομή τους γίνεται μέσω ενός εξουσιοδοτημένου δικτύου καταστημάτων ελαστικών (εμπορία & τοποθέτηση  ελαστικών) που καλύπτει όλη την Ελλάδα και η διάθεσή τους στην αγορά εξυπηρετείται από τα κεντρικά Αθηνών και το Υποκ/μα Ελλάδος (Θεσ/νίκη). (www.demeter.gr)

 

 

Η εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. διαθέτει από το 1957 στην ελληνική αγορά τα τρακτέρ Zetor, Τσεχίας και από το 1976 τα ιταλικά τρακτέρ Lamborghini. Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικά, ανταλλακτικά και ελαστικά μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων και με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέροντας υψηλού επιπέδου  τεχνική εξυπηρέτηση.