9η ΕΒΕΠ 2018 στην Κατερίνη

Posted by demeter 04/10/2018 0 Comment(s)

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της εταιρείας μας "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" Α.Ε  στην διοργάνωση «9η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας» η οποία πραγματοποιήθηκε από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2018 στην Κατερίνη Πιερίας.

 

 

 

Η εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. διαθέτει στην ελληνική αγορά τα τρακτέρ Zetor & Lamborghini καθώς επίσης  είναι και ο  επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των ελαστικών Mitas & Cultor (Τσέχικη εταιρία με εξειδίκευση στο τομέα  της γεωργίας και της βιομηχανίας), Cordiant (Ρώσικα ελαστικά για ΙΧ, ημιφορτηγά, 4x4 και φορτηγά-λεωφορεία), Michelin Kleber Taurus (Ευρωπαικά Αγροτικά και Βιομηχανικά ελαστικά) και West Lake (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στην Κίνα και ανάμεσα στους 10 κορυφαίους στον κόσμο, με πλήρη γκάμα για ΙΧ, ημιφορτηγά, SUV, φορτηγά-λεωφορεία καθώς και για οχήματα του βιομηχανικού και χωματουργικού κλάδου).

 

 

 

Όλη η γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων και των ελαστικών, μαζί με πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικών και  ανταλλακτικών, η εταιρεία τα διαθέτει μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέροντας υπηρεσίες aftersales και τεχνική εξυπηρέτηση.