Το CRYSTAL επιστρέφει!

Posted by demeter 20/08/2018 0 Comment(s)

Το CRYSTAL επιστρέφει!

 

 

 Ο ελκυστήρας που λειτουργεί χειμώνα και καλοκαίρι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εξάντληση, επιστρέφει. Οι αγρότες το εκτιμούν για τη δύναμή και την αντοχή του. Είναι το τρακτέρ που έκανε την τσέχικη εταιρεία διάσημη σε όλο τον κόσμο πριν από 50 χρόνια. Για ποιο τρακτέρ μιλάμε; Είναι το ZETOR CRYSTAL, το ισχυρότερο τρακτέρ της γκάμας ZETOR. Ο τσέχικη εταιρεία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έρχεται σύντομα η νέα γενιά του ZETOR CRYSTAL.

 

Και σύντομα σημαίνει πολύ σύντομα. Ο νέος εξακύλινδρος ελκυστήρας με μέγιστη ισχύ 171 ίππους θα παρουσιαστεί στις 23 Αυγούστου ως μέρος της έναρξης της εκδήλωσης "Země živitelka" στα České Budějovice της Τσεχίας. Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν το τρακτέρ από την ημέρα αυτή.

 

"Το CRYSTAL επιστρέφει το έτος που γιορτάζει την 50η επέτειο από την έναρξη της κυκλοφορίας του. Ενώ μιλάμε στους πελάτες μας, μας λένε συχνά ότι επιθυμούν να επεκτείνει η ZETOR την προσφορά ελκυστήρων με μεγαλύτερη ισχύ. Ως εκ τούτου, το νέο CRYSTAL επαναπροσδιορίζεται  στο τμήμα των 170 hp. Εύχομαι η νέα γενιά του ελκυστήρα να βρει τον δρόμο προς τους πελάτες και να συνεχίσει την μέχρι στιγμής επιτυχία της ", αναφέρει ο Marián Lipovský, διευθύνων σύμβουλος της ZETOR TRACTORS a.s.

 

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο από το 2015, ο νέος ελκυστήρας φέρνει αρκετές καινοτομίες. Είναι εξοπλισμένο με τον καθιερωμένο εξακύλινδρο κινητήρα Deutz με χωρητικότητα 6,1 λίτρα και μέγιστη ισχύ 171 ίππων. Ο κινητήρας πληροί τα πρότυπα εκπομπών STAGE IV. Επίσης είναι εξοπλισμένος με κιβώτιο ταχυτήτων ZETOR ECO 40 που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στη σειρά μοντέλων FORTERRA. Με τη μέγιστη ταχύτητα των 40 km / h, λειτουργεί με οικονομικές ταχύτητες 1.750 σ.α.λ. Μεταξύ των καινοτομιών του CRYSTAL, υπάρχουν λειτουργικοί πίνακες ελέγχου με ηλεκτρικά ελεγχόμενα υδραυλικά τμήματα, νέο ταμπλό, άνετο περιστρεφόμενο κάθισμα και άλλες βελτιώσεις που αυξάνουν την εργονομία της καμπίνας. Φυσικά, είναι επίσης εξοπλισμένο με ανάρτηση μπροστινού άξονα. Ο ελκυστήρας είναι εξοπλισμένος με μια σειρά χαρακτηριστικών που αυξάνουν την ασφάλεια, όπως τα φρένα (υδραυλικός έλεγχος των φρένων του εμπρόσθιου άξονα και πνευματικός έλεγχος των φρένων των οπίσθιων αξόνων), πανοραμικοί καθρέπτες εσωτερικής καμπίνας, αισθητήρας ενσωματωμένος στο κάθισμα του χειριστή, ο οποίος απενεργοποιεί το PTO εάν ο χειριστής εγκαταλείπει το κάθισμα κ.λπ.

 

Καθώς δεν θέλουμε να χαλάσουμε την έκπληξη, δεν θα αποκαλύψουμε τίποτα περισσότερο. Αντίθετα, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο "Země živitelka", στο περίπτερο Z της ZETOR, όπου μπορείτε να δείτε λεπτομερώς το νέο τρακτέρ από τις 23 Αυγούστου έως τις 28 Αυγούστου. Αν δεν μπορείτε να έρθετε στα České Budějovice, μπορείτε να ακολουθήσετε την ιστοσελίδα μας ή τα κοινωνικά δίκτυα όπου θα παρουσιαστεί και ο ελκυστήρας.