H Zetor στο Royal Highland Show

Posted by demeter 27/06/2018 0 Comment(s)

H Zetor συμμετείχε στο Royal Highland Show στη Σκωτία

 

Εδιμβούργο, Σκωτία 25/06/2018 – Κατά τη διάρκεια του Royal Highland Show που έλαβε χώρα στο Εδιμβούργο από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου 2018 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά οκτώ ελκυστήρες Zetor, συμπεριλαμβανομένων των νέων μοντέλων, από όλη τη γκάμα. Στην έκθεση υπήρχαν διάφορα μοντέλα από τις σειρές PROXIMA και FORTERRA, ενώ οι επισκέπτες μπόρεσαν να εξοικειωθούν με το νέο σχεδιασμό του MAJOR καθώς και με τα νέα μοντέλα UTILIX και HORTUS.

 

 

Ο διευθυντής του οικονομικού τμήματος της ZETOR TRACTORS a.s., Lukáš Krejčíř  δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είχαμε ήδη παρουσιάσει το νέο HORTUS στις Βρετανικές Νήσους στην αρχή του έτους, αλλά το MAJOR στο νέο του design και η σειρά μοντέλων UTILIX είχαν την τιμητική τους τώρα στο Royal Highland Show. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ενδιαφέρον που έδειξε ο κόσμος στο νέο σχεδιασμό και στα νέα μοντέλα με τετρακύλινδρους κινητήρες με ιπποδύναμη από 40-70 ίππους, τα οποία επέκτειναν τη γκάμα της ZETOR στα τέλη του περασμένου έτους».

Το MAJOR HS με το νέο design είναι το πρώτο τρακτέρ με τη νέα μοντέρνα εμφάνιση και θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα προϊόν με υψηλή αισθητική αξία και να δοθεί στην ZETOR ένα νέο όραμα που να αντικατοπτρίζει τις αξίες της εταιρείας. Με την πάροδο του χρόνου όλοι οι ελκυστήρες ZETOR θα αποκτήσουν το νέο ελκυστικό ZETOR DESIGN. Την επόμενη χρονιά η εμφάνιση των PROXIMA και FORTERRA θα αλλάξει επίσης.

 

 

Η σειρά μοντέλων UTILIX αποτελείται από ελκυστήρες πολλαπλών χρήσεων, ιδανικούς για δημοτικές εργασίες, κηπουρική, εργασία σε μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις κλπ. Διατίθενται στην έκδοση UTILIX HT 45 με 43 ίππους και στο ισχυρότερο UTILIX HT 55 με 49 ίππους. Οι ελκυστήρες διαθέτουν υδροστατική μετάδοση τριών ταχυτήτων.

Η σειρά HORTUS περιλαμβάνει τους ελκυστήρες HORTUS CL 65 και HORTUS HS 65 με απόδοση 67 ίππους. Το HORTUS είναι ένα συμπαγές τρακτέρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς όπως σε μικρές φάρμες, πάρκα, κήπους ή αθλητικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει 24 ταχύτητες εμπρός και 24 πίσω, ενώ το HORTUS HS διαθέτει επίσης  υδραυλική ρεβέρσα, ένα σύστημα  που επιτρέπει αλλαγή πορείας ακόμα και με φορτίο.

 

 

«Συμμετέχουμε στο Royal Highland Show σχεδόν κάθε χρόνο και έτσι εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό νέα προϊόντα από τον κόσμο της ZETOR. Στη Βρετανία το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η σειρά μοντέλων PROXIMA, η οποία βρίσκει τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίησή της στην κτηνοτροφία, η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη  στη βρετανική γεωργία.» συμπλήρωσε ο Tibor Liška, διευθυντής της ZETOR UK Ltd.

 

 

Η ZETOR δραστηριοποιείται στη Βρετανία για περισσότερα από 50 χρόνια και έχει εξάγει πάνω από 37.000 ελκυστήρες στη χώρα. Αντιπροσωπεύεται από τη ZETOR UK, θυγατρική της ZETOR TRACTORS a.s.

 

Λίγα λόγια για τη ZETOR TRACTORS a.s.

Η εταιρεία ZETOR TRACTORS a.s. είναι ο κατασκευαστής των ελκυστήρων ZETOR. Οι μονάδες παραγωγής της εταιρείας βρίσκονται στο Brno-Líšeň, όπου απασχολεί σήμερα 750 άτομα. Όσον αφορά τις εξαγωγές της, η ZETOR εκπροσωπείται από έξι θυγατρικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Βόρεια Αμερική και την Ινδία. Το 85% της συνολικής παραγωγής της εταιρείας εξάγεται.

Εκτός από την Τσεχία και τη Σλοβακία, οι παραδοσιακές αγορές της εταιρείας περιλαμβάνουν την Πολωνία, τη Λιθουανία, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ και τη Βουλγαρία. Το 2016, η ZETOR γιόρτασε την 70η επέτειό της. Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από 1,3 εκατομμύρια ελκυστήρες σε 136 χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα ZETOR προσφέρουν μια ιδανική σχέση τιμής - απόδοσης. Χάρη στο κέντρο παραγωγής και ανάπτυξης μας στο Brno, οι ελκυστήρες μας αναβαθμίζονται συνεχώς και προσφέρουν στους πελάτες μας έναν ιδανικό συνδυασμό ισχύος και απόδοσης κινητήρα, απλό και πρακτικό σχεδιασμό και ανώτερη απόδοση λειτουργίας. Η γκάμα της ZETOR περιλαμβάνει σήμερα έξι σειρές μοντέλων ελκυστήρων (UTILIX, HORTUS, MAJOR, PROXIMA, FORETRRA και CRYSTAL) και προβλέπεται περαιτέρω επέκταση. Το 2015, η ZETOR TRACTORS a.s. παρουσίασε το διάσημο design της, ενώ στην έκθεση AGRITECHNICA 2017, παρουσίασε την πρώτη γκάμα μοντέλων MAJOR με νέο σχεδιασμό ZETOR. Εκτός από τους ελκυστήρες, η εταιρεία παράγει και διαθέτει επίσης ξεχωριστά εξαρτήματα κινητήρων και ελκυστήρων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης δύο σειρές μπροστινών φορτωτών ZETOR SYSTEM και γνήσια λιπαντικά ZETOR. Επιπλέον, η ZETOR παρέχει συντήρηση και πωλήσεις ανταλλακτικών και διαθέτει εξαρτήματα σε όλο τον κόσμο.