Τεχνική Εκπαίδευση Lamborghini

Posted by demeter 16/05/2018 0 Comment(s)

Με τη νέα γκάμα - 2018 - των τρακτέρ της Lamborghini να κυκλοφορεί ήδη στην Ελληνική ύπαιθρο, οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε τις εξελίξεις και τις νέες προδιαγραφές που εφαρμόζει ο κατασκευαστής όπως αυτές απαιτούνται από το νόμο πανευρωπαικά. Έτσι η εταιρία ''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' Α.Ε. επίσημος ιστορικά εισαγωγέας των Ιταλικών ελκυστήρων Lamborghini στην Ελλάδα, οργάνωσε μια ύψιστης σημασίας επίσκεψη στο Treviglio της Ιταλίας για να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν εκπρόσωποι της τεχνικής εξυπηρέτησης του δικτύου στην ελληνική αγορά.

 

Το ραντεβού είχε κλειστεί πριν από καιρό, τα εισιτήρια είχαν εκδοθεί, το check in πραγματοποιήθηκε και η ελληνική ομάδα της Lamborghini πέταξε για την φωλιά των δενδροκομικών τρακτέρ, το Treviglio της Ιταλίας. Σκοπός του ταξιδιού, ένας και μοναδικός, να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η τεχνική κατάρτιση των τεχνικών. Την ομάδα αποτελούσαν τεχνικοί  της εταιρείας καθώς επίσης και τεχνικοί από εξουσιοδοτημένα συνεργεία  του ελλαδικού  χώρου.

 

 

Από την εταιρία, παρακολούθησαν το σεμινάριο οι κ. Ράπτης Γρηγόρης (Τεχνικός Διευθυντής) και Τσολακίδης Τάσος (Τεχνικός Προιστάμενος Β. Ελλάδος).  Από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lamborghini στην Ελλάδα, μέρος πήραν οι κ.  Πρεκεζές Γιώργος (Σπάρτη), Βάγγης Σωκράτης  (Καβάσιλα), Κατσέλης Δημήτρης και Ιωάννης (Θήβα), Αντωνόπουλος Αλέξανδρος (Δομοκός), Στανκούδης Ιωάννης (Λάρισα), Σάββας Παναγιώτης (Χαλκιδική) και Καρυπίδης Γιώργος (Βροντού Δράμας).

 

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις και τις νέες καινοτομίες στα νέα μοντέλα. Νέοι κινητήρες Farmotion και Deutz  φάσεως καυσαερίων IV,  νέες διαγνωστικές συσκευές (D-Tech), νέες οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης σχετικά με την ασφάλεια του χειριστή (mother regulation) καθώς επίσης και το νέο Lamborghini Strike ήταν τα κύρια σημεία του σεμιναρίου.

 

 

Το σεμινάριο δεν είχε μόνο θεωρία αλλά και πράξη. Όλοι είδαν από κοντά τις λειτουργίες των νέων συστημάτων και είχαν την δυνατότητα να τις επεξεργαστούν και να τις δοκιμάσουν. Φυσικά, από ένα τέτοιο σεμινάριο δεν λείπει η συζήτηση, η οποία είναι η αφορμή για  να λυθούν  πολλές απορίες.

 

 Το σεμινάριο έκλεισε με μια ξενάγηση στο εργοστάσιο και τις γραμμές παραγωγής. Μια ξενάγηση που έδειξε τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί  στο εργοστάσιο τα τελευταία χρόνια και επιβεβαιώνουν την ισχυρή παρουσία του SDF group στην παγκόσμια αγορά και το δυνατό μέλλον της Lamborghini στην αγροτική μηχανοκίνηση.

 

 

Η εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. διαθέτει στην ελληνική αγορά τα τρακτέρ Lamborghini από το 1976. 

Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικά, ανταλλακτικά, ελαστικά μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων και με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέροντας aftersales και τεχνική εξυπηρέτηση.