Συνάντηση αντιπροσώπων 2018

Posted by demeter 26/04/2018 0 Comment(s)

Την Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, διοργανώθηκε από την εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. συνάντηση αντιπροσώπων της Κεντρικής και Βορείου Ελλάδας, στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης επί της Εγνατίας οδού.

Ο μακροχρόνιος εισαγωγέας των τρακτέρ Lamborghini & Zetor για την ελληνική αγορά φρόντισε, ενόψει των σχεδίων βελτιώσεων, να ενημερώσει και να περιποιηθεί το δίκτυο της. Η ημερήσια συνάντηση περιλάμβανε ενημέρωση για την πορεία της ελληνικής αγοράς ελκυστήρων, ενημέρωση για τις αλλαγές στα νέα μοντέλα της Lamborghini αλλά και των Zetor, καθώς και πληροφορίες για τα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρει πλέον στους πελάτες της μέσω τραπεζών. Ακολούθησε βράβευση των πιο δυναμικών αντιπροσώπων για το περασμένο έτος. Ελαφρύ γεύμα και αναψυκτικά προσφέρθηκαν καθώς ανταλλάχτηκαν συζητήσεις σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και ενωμένο κλίμα, παρουσία της διεύθυνσης και του προσωπικού της εταιρίας.

 

 


Στην ευρεία γκάμα των δημοφιλών τρακτέρ Lamborghini διατίθενται το 2018 νέα μοντέλα όπως το νέο CHRONO, RF TREND, SPIRE F/S/V, STRIKE, SPIRE και στις μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις το SPARK.

 


Στην γκάμα της Zetor για το 2018, που δείχνει να αναδιοργανώνεται, αναφέρθηκαν τα νέα μοντέλα HORTUS και MAJOR 80 , PROXIMA 80-90-100, FORTERRA και CRYSTAL.

 

 

 

Η εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. διαθέτει από το 1957 στην ελληνική αγορά τα τρακτέρ Zetor, Τσεχίας και από το 1976 τα τρακτέρ Lamborghini από την Ιταλία.

Στην γκάμα των γεωργικών μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει πληθώρα παρελκόμενων, λιπαντικά, ανταλλακτικά, ελαστικά μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο επιλεγμένων αντιπροσώπων και με παρουσία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα προσφέροντας aftersales και τεχνική εξυπηρέτηση.