Νέα σειρά SPARK και MACH από την Lamborghini

Posted by demeter 22/02/2018 0 Comment(s)

Η Lamborghini Trattori επεκτείνει την γκάμα της με τις νέες σειρές Spark και Mach και μεγαλώνει το φάσμα των ιπποδυνάμεων διατηρώντας την φινέτσα της ιταλικής μάρκας.

 

Στην κατηγορία μεσαίας ισχύος, η σειρά Spark έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει τα νέα μοντέλα 120, 130 και 140 που είναι  εξοπλισμένα με την τελευταία γενιά 4-κυλίνδρων κινητήρων FARMotion Stage IV. Τόσο στο χωράφι όσο και στο δρόμο, η απόδοση του Spark είναι εγγυημένη, χάρη στις μεταδόσεις με το Automatic Powershift, την ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα με  σύστημα  Stop & Go, το SpeedMatching με λειτουργία συμπλέκτη ComfortClutch και το ολοκαίνουργιο υδραυλικό φρένο κινητήρα (HEB) που προσφέρει ασφάλεια στις οδικές μετακινήσεις και ταυτόχρονα μειώνεται η φθορά των φρένων. Για όσους αυτά δεν είναι αρκετά, υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές.

Η σειρά Spark εμπλουτίζεται με ακόμη 9 μοντέλα ισχύος από 156 έως 226 hp και προσφέρει  μοναδικούς συνδυασμούς επιλογής εξοπλισμού  χάρη στη δυνατότητα επιλογής μεταξύ 4 ή 6 κυλίνδρων κινητήρων, τριών διαφορετικών τύπων μετάδοσης, διαφορετικές επιλογές υδραυλικών συστημάτων και διάφορα επίπεδα καμπίνων MaxiVision.

 

 

Το νέο Spark 155-215 εγγυάται εξαιρετική ευελιξία. Αυτά τα μοντέλα είναι διαθέσιμα τόσο με τα δημοφιλή κιβώτια ταχυτήτων VRT συνεχούς αλλαγής όσο και με το σύγχρονο Powershift (με SpeedMatching) 6 επιπέδων και με την προηγμένη πλήρως ρομποτική λειτουργία RCSHIFT. Ο εξοπλισμός PTO εξασφαλίζει επίσης τη μέγιστη δυνατή επιλογή, χάρη στη διαθεσιμότητα και των 4 επιλογών στην αγορά (540, 540 ECO, 1000 και 1000 ECO). Το υδραυλικό σύστημα είναι επίσης καινούργιο. Το κάθισμα οδήγησης είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό σαλόνι Pro, καθώς και το προαιρετικά διαθέσιμο iMonitor 8 "ή 12".

 

Στην μεγαλύτερη κατηγορία της σειράς ελκυστήρων Lamborghini, διατίθενται τα νέα μοντέλα Mach 230 VRT και Mach 250 VRT, δύο μοντέλα που αναπτύσσονται για να αντιμετωπίζουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες, ελαχιστοποιώντας την απώλεια πόρων και ώρες εργασίας, χάρη σε μια ασυνήθιστη απόδοση. Τα Mach είναι εξοπλισμένα με τους νέους κινητήρες Deutz 6.1 Stage IV και συνδυάζονται με υψηλής απόδοσης κιβώτια ταχυτήτων VRT και καινοτόμους άξονες και φρένα που εγγυώνται άριστη οδηγική άνεση καθώς και μέγιστη ασφάλεια. Χάρη στα διαισθητικά χειριστήρια και ένα νέο πολυ-λειτουργικό υποβραχιόνιο, η άνεση και το εργονομικό επίπεδο της καμπίνας MaxiVision2 είναι εξαιρετικό και σας επιτρέπει να εργάζεστε χωρίς άγχος, με ευχαρίστηση και προσεγμένη λεπτομέρεια.

 

 

Για άλλη μια φορά η Lamborghini Trattori ξεχωρίζει με την παραγωγικότητα των μηχανημάτων της! Αποτέλεσμα του πάθους για τελειότητα.

 

Τους ελκυστήρες Lamborghini διαθέτει επίσημα στην ελληνική αγορά η εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ΄’ Α.Ε. από το 1976 με πλήρη τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά σε όλη τη χώρα.