Τεχνική Περιοδεία Zetor

Posted by demeter 30/05/2017 0 Comment(s)

Από τις 8 Μαΐου μέχρι τις 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε τεχνική περιοδεία στην βόρεια και κεντρική Ελλάδα από την εταιρεία («Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε) σε συνεργασία με το εργοστάσιο της Zetor. Την δράση πλαισίωναν μηχανικοί της εταιρείας και του εργοστασίου.

Σκοπός της τεχνικής περιοδείας ήταν να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο η τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων του Τσέχικου κατασκευαστή ελκυστήρων. Επίσης, σκοπό αποτέλεσε και η προσπάθεια να συνεχιστεί μια παράδοση που θέλει μηχανικούς του εργοστασίου να πραγματοποιούν τεχνικούς ελέγχους σε μηχανήματα που εργάζονται στον Ελλαδικό χώρο. Πολλοί είναι οι παλιοί Ζετοράδες που θυμούνται ακόμα το πούλμαν της Zetor που όργωνε από άκρη σε άκρη τον Ελλαδικό χώρο και ήταν κοντά στον αγρότη. 


Η τεχνική περιοδεία συμπεριέλαβε τις περιοχές των  Σερρών, της Κομοτηνής,  της Λάρισας και τέλος των Τρικάλων.  Συνολικά ελέχθησαν περισσότερα από 35 μηχανήματα. Η λίστα των μηχανημάτων περιελάμβανε τα Proxima Power, Forterra HSX,  Forterra HD, χωρίς βέβαια να λείπει και το νέο Crystal. Οι χειριστές αυτών των μηχανημάτων είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την ομάδα των τεχνικών. Διάφορες απόψεις ακούστηκαν και από τις δύο πλευρές και πολλές απορίες λύθηκαν. 

Από τις συζητήσεις επιβεβαιώθηκαν οι ισχυροί δεσμοί των πελατών με την εταιρεία, καθώς οι περισσότεροι από τους πελάτες που συναντήσαμε είναι παλιοί γνώριμοι της Ζετόρ. Βέβαια, πολλές είναι και οι περιπτώσεις στις οποίες η νέα γενιά πήρε τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης και συνεχίζει να είναι πιστή στο “Zetor”.
Κλείνοντας την τεχνική περιοδεία, ανανεώθηκε το ραντεβού με τους τεχνικούς για την επόμενη χρονιά, περιμένοντας και τις εκπλήξεις από το εργοστάσιο της Zetor…

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΛΑΡΙΣΑ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΣΕΡΡΕΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ

ΛΑΡΙΣΑ

ΣΕΡΡΕΣ