Δύναμική Παρουσία στην Εκθεση AgroThessaly

Posted by demeter 20/03/2017 0 Comment(s)

Ολοκληρώθηκε με θετικό αντίκτυπο η Γεωργική έκθεση AGROTHESSALY 2017 που έλαβε μέρος στην Λάρισα από τις 9 εως τις 12 Μαρτίου. 

Καθώς ήταν η 11η έκθεση του είδους, ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Helexpo. Η φετινή Agrothessaly συγκέντρωσε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες και 167 εκθέτες, που εκπροσώπησαν περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από 26 χώρες. Τόσο οι επισκέπτες, όσο και οι εκθέτες και οι διοργανωτές δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την πορεία της και από την κοσμοσυρροή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' Α.Ε. ήταν παρούσα με περίπτερο σε στεγασμένο χώρο αλλά και με επιφάνεια 100μ στον εξωτερικό χώρο. Λίγοι δεν πρόσεξαν το μεγαλύτερο τρακτέρ που παράγει η Lamborghini, το Mach 250 VRT, να δεσπόζει στην είσοδο της έκθεσης. Μαζί, αλλά σε αντίθεση από άποψης μεγέθους, ήταν το μικρό Lamborghini EGO 55 και στον υπόλοιπο εξωτερικό χώρο συνόδευαν, το Lamborghini SPARK 160 και το μεγάλο ZETOR CRYSTAL 160.

 

 

Στο στεγασμένο μέρος οι επισκέπτες είδαν από κοντά μεγάλη γκάμα των Lamborghini με βαρύτητα στην πλούσια και ελκυστική σειρά δενδροκομικών και ημι-στάνταρ ελκυστήρων. Αυτά περιλαμβάνανε τα εξής μοντέλα: CRONO 80.4 , RS 90, RF 80 με καμπίνα, STRIKE 100 & RF 90 Target με ειδική χαμηλή καμπίνα. 

 

 

Από την πλευρά των ZETOR η εταιρία παρουσίασε τα εξωχώραφα των σειρών MAJOR 80 , PROXIMA POWER 120 & FORTERRA 140 HD. 

 

Στο περίπτερο παρουσιάσαμε και τα γεωργικά ελαστικά MITAS και CULTOR που εκπροσωπεί η εταιρία για την ελληνική αγορά καθώς και την πλήρη γκάμα λιπαντικών της AKROS που ανήκουν στον όμιλο PETRONAS.

 

 

Η Γεωργική έκθεση Agrothessaly 2017 υπήρξε αναμφίβολα δυναμική και ευχαριστούμε θερμά Όλους όσους μας επισκέφθηκαν και ακόμη περισσότερο τους φίλους και συνεργάτες που μας υποστήριξαν, ο καθένας, με τον δικό του τρόπο!

Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση στην παρουσίαση της Agronews.gr