Ημέρες Lamborghini

Posted by demeter 02/12/2016 0 Comment(s)

Η εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε. σε συνεργασία με τοπικούς Αντιπροσώπους, διοργάνωσε σειρά εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας την πλήρη γκάμα (2016-17) των γεωργικών μηχανημάτων Lamborghini.

Από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα η θρυλική μάρκα με τα λευκά ήρθε ακόμη πιο κοντά στο κοινό της. Ξεκινώντας από την περιοχή της Αταλάντης και στην συνέχεια σε Σπάρτη, Μεσσήνη και Λάρισα, πλήθος κόσμου από τον γεωργικό κλάδο προσήλθε στο κάλεσμα που δέχθηκε απολαμβάνοντας μια ημέρα αφιερωμένη στον θρυλικό ταύρο της γεωργίας.

 

 


Τα τρακτέρ Lamborghini, που διατίθενται στην ελληνική αγορά από το 1976, είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην ελληνική αγορά μιας και διαθέτουν υψηλή αξιοπιστία, πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμό με αισθητική και εργονομία καθώς και τεχνική υποστήριξη από το εκτεταμένο δίκτυο που διαθέτει η εταιρία.

Τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν ήταν στις κατηγορίες των αμπελουργικών, δενδροκομικών και ημιστάνταρ τρακτέρ μέσα από τα εξής βασικά μοντέλα: 

  • RF (65-75-80.4)Trend  

  • RF (60, 70, 80, 90, 100) Target (& με ειδική καμπίνα Special Cab)  

  • RF (80, 90, 100, 110)

  • Crono (65, 75, 80.4)

  • R3 (95) TB. 

  • STRIKE (90) 


Ο συνδυασμός υψηλής αισθητικής, με τις επιδώσεις και τα χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα Lamborghini τα κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικά. Όλα αυτά σε συνδυασμό και με τις προσιτές τιμές, αποτελούν πλέον την ιδανική επιλογή για κάθε παραγωγό.

 


Παράλληλα στις εκδηλώσεις παρουσιάστηκε και ενδεικτική σειρά γεωργικών ελαστικών του οίκου - MITAS και Cultor που διαθέτει η εταιρία στην αγορά. Έμφαση δόθηκε επίσης, και στα κορυφαία λιπαντικά κινητήρων Akros του ομίλου PETRONAS που διαθέτουν τις υψηλότερες προδιαγραφές για την σωστή φροντίδα όλων των μηχανημάτων.


Με πολλά δώρα και εδέσματα οι ήταν αφιερωμένες στα 40 χρόνια παρουσίας των τρακτέρ Lamborghini στην Ελλάδα. Μετά από τις επιτυχημένες εκδηλώσεις σε  Αταλάντη, Σπάρτη, Λάρισα και Μεσσήνη, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκδηλώσεις και στην Βόρεια Ελλάδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

       

 

Μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία νέα στην σελίδα της εταιρίας στο facebook: www.facebook.com/demetersa/ ή στην ιστοσελίδα: www.demeter.gr

 

Ετικέτες: Ημέρες Lamborghini