Το ZETOR TRACTOR SHOW ολοκληρώθηκε

Posted by demeter 02/03/2016 0 Comment(s)

Brno, 23 Φεβρουαρίου του 2016 - Το πέμπτο κατά σειρά ZETOR TRACTOR SHOW έχει φτάσει στο τέλος του μετά από παρουσία σε 13 ευρωπαϊκές χώρες, με 69 στάσεις και πάνω από 15.000 επισκέπτες. Τόσο το ευρύ κοινό όσο και οι ειδικοί μπόρεσαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές των τρακτέρ, τον χειρισμό μέσα στα χωράφια και επιπλέον είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα διαγωνισμό με πολλά βραβεία. Το κύριο βραβείο ήταν ένα ταξίδι στην Τσεχική Δημοκρατία, μαζί με μια εκδρομή στο εργοστάσιο παραγωγής της ZETOR και μια επίσκεψη στο ZETOR GALLERY. Ο μεγάλος νικητής του βραβείου ήταν ένας Ιρλανδός αγρότης.

Το ZETOR TRACTOR SHOW ξεκίνησε τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Το "ZETOR" promo φορτηγό μαζί με το "FUN VAN" ταξίδεψαν συνολικά 25.699 χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας που διήρκεσε οκτώ μήνες. Η πρώτη στάση ήταν η Ιρλανδία, μετά την οποία η εκδήλωση ταξίδεψε μέσα από 12 άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Περισσότεροι από 15.000 θεατές συγκεντρώθηκαν σε 69 στάσεις κατά την διάρκεια της εκστρατείας.

 

"Το ZETOR TRACTOR SHOW είναι ένα μοναδικό γεγονός που μας επιτρέπει να παρουσιάσουμε όχι μόνο το εμπορικό σήμα της ZETOR και τα νέα προϊόντα μας στο ευρύτερο κοινό, αλλά και να επιτρέψει σε τωρινούς και μελλοντικούς πελάτες να εξοικειωθούν με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των μηχανημάτων μας. Είμαστε σε προσωπική επαφή με τους επισκέπτες της εκδήλωσης, παίρνουμε άμεσες πληροφορίες από αυτούς και μπορούμε να αντιδράσουμε σε αυτό άμεσα », σχολίασε ο Adam Zert, Διευθυντής στο τμήμα Πωλήσεων & Marketing.

Τι μπόρεσαν να δούνε οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια του show το 2015;

Πρώτα απ 'όλα, ήταν σε θέση να δουν το νέο ZETOR CRYSTAL, το πιο ισχυρό εξακύλινδρο τρακτέρ στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας μέχρι σήμερα. Επιπλέον παρουσιάστηκε το νέο Forterra HD, καθώς και το ZETOR MAJOR και ZETOR PROXIMA τα οποία επίσης συμμετείχαν. Μέρος της εκδήλωσης περιελάμβανε ένα συνοδευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στην μακρά ιστορία της μάρκας. Έτσι, το κλασικό ZETOR 25 ταξίδεψε επίσης μαζί με τα τελευταία μοντέλα στις επιδείξεις.

Το πανευρωπαϊκό Roadshow προσέφερε διαγωνισμούς με πολλά βραβεία. Το κύριο βραβείο ήταν δύο αεροπορικά εισιτήρια για την Τσεχική Δημοκρατία που περιλαμβάνουν εκδρομή στις εγκαταστάσεις παραγωγής και στο ZETOR GALLERY. Όλοι οι επισκέπτες του ZETOR TRACTOR SHOW μπόρεσαν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Οι κανόνες ήταν απλοί. Μια σωστή απάντηση στην ερώτηση «Πόσα χιλιόμετρα θα διανύσει συνολικά το promo φορτηγό κατά τη διάρκεια ολόκληρου του φετινού SHOW;" Το βραβείο απονεμήθηκε στον Ιρλανδό αγρότη Pat Carroll, του οποίου η εκτίμηση των 25.500 χιλιομέτρων ήταν πιο κοντά στο πραγματικό συνολικό χιλιομετρικό αποτέλεσμα.

Οι δέκα πλησιέστερες απαντήσεις κέρδισαν από ένα Tablet. Εκτός από το κύριο βραβείο, οι επισκέπτες σε κάθε στάση μπόρεσαν επίσης να λάβουν μέρος σε ένα διαγωνισμό, που έδωσε σε νικητές από κάθε χώρα και ένα τάμπλετ. Συνολικά, η ZETOR χάρισε δεκάδες τάμπλετ και εκατοντάδες πολύτιμα δώρα. Συγχαίρουμε όλους τους νικητές!

«Εγώ δεν πίστευα ότι θα είμαι ο νικητής. Είμαι έκπληκτος και πολύ ευχαριστημένος ταυτόχρονα. Ανυπομονώ να επισκφθώ το εργοστάσιο και να δω την παραγωγή της ZETOR " σχολίασε ο Pat Carroll τη στιγμή που έμαθε ότι είχε κερδίσει ένα ταξίδι στο εργοστάσιο της ZETOR στην Τσεχική Δημοκρατία.

Η ZETOR ήδη προετοιμάζεται για το επόμενο Roadshow. Φέτος η εκδήλωση θα τιμήσει την 70η επέτειο της ZETOR. Στόχος είναι η προσέλκυση ενεργά τους επισκεπτών να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και στη συνεχιζόμενη εορτασμό της επετείου της μάρκας. Το ZETOR TRACTOR SHOW θα ξεκινήσει από την Τσεχία τον Μάιο.

Η ιστορία του ZETOR TRACTOR SHOW ξεκίνησε το 2011, ως μέρος του για τον εορτασμό της 65ης επετείου της μάρκας ZETOR. Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν και είναι να επιτρέπουν στους πελάτες και τους οπαδούς να γνωρίσουν καλύτερα με νέα προϊόντα και να τους επιτρέψει να δοκιμάσουν σωστά ZETOR τρακτέρ σε λειτουργία. Χάρη στην άμεση επαφή με τον πελάτη, η εταιρία λαμβάνει την άμεση πληροφορία και τις αντιδράσεις που είναι τόσο σημαντικές για τον καθορισμό της μελλοντικής πορείας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι ο πελάτης. Ως μέρος του προγράμματος, θα οργανωθεί μια ολόκληρη σειρά συνοδευτικών δραστηριοτήτων. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, το ZETOR TRACTOR SHOW έχει επισκεφθεί 20 χώρες της Ευρώπης, σταμάτησε σε 312 θέσεις, και το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 51.000 άτομα.

Πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας στο Facebook.com/ZetorGR