Παρουσίαση της Zetor από τον Pinifarina ανά τον κόσμο.

Posted by demeter 12/02/2016 0 Comment(s)

Brno, 11 Φεβ, 2016 - Στα τέλη του 2015, η ZETOR εισήγαγε μια νέα κατεύθυνση στον σχεδιασμό της με μορφή εμπνευσμένη από τον Pininfarina. Από εκείνη τη στιγμή, η είδηση της συνεργασίας με την γνωστή ιταλική εταιρία αναστάτωσε κυριολεκτικά τον αγροτικό κόσμο και ο ελκυστήρας περιγράφεται ως η πιο «σέξι» ελκυστήρας ή ως το πιο "σπορ" γεωργικό μηχάνημα. Το πρωτότυπο μηχάνημα με τον νέο σχεδιασμό θα ταξιδέψει για να το δουν όλοι οι πελάτες ανά τον κόσμο.

Το ειδικό μοντέλο ZETOR από τον Pininfarina ήταν ήδη διαθέσιμο για προβολή στα τέλη Ιανουαρίου στην Πολωνία, στην διεθνή έκθεση Polagra Premiery στο Πόζναν. Με το τέλος της έκθεσης, το μοντέλο επέστρεψε στο Brno, όπου παρουσιάστηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, ο οποίος επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ZETOR.

"Κρατάω τα δάχτυλά μου σταυρωμένα για την ZETOR. Είναι προφανές ότι επέλεξε το σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι με έργα όπως αυτό της ZETOR με τον Pininfarina, αυτή η παραδοσιακή τσέχικη μάρκα δεν έχει χαθεί", δήλωσε ο Πρόεδρος Zeman κατά την επίσκεψή του.

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, το νέο κόνσεπτ θα παρουσιαστεί στο Εθνική έκθεση, Farm Machinery Show, στο Λούισβιλ του Κεντάκι. Οι Αμερικανοί αγρότες και λοιποί επισκέπτες θα μπορέσουν απολαύσουν το έργο και να πάρουν μαζί τους οπτικό υλικό σχετικά με τα ZETOR από τον Pininfarina, καθώς και από άλλα μοντέλα της ZETOR. Οι άλλες δραστηριότητες και παρουσιάσεις αυτής της καινοτομίας στις επιμέρους αγορές βρίσκονται σε στάδιο προετοιμασίας.

"Το μοντέλο αυτό από τον Pininfarina βασίζεται στις απαιτήσεις του πελάτη. Η δυνατότητα να παρουσιαστεί η ιδέα σε επιμέρους αγορές είναι μια μεγάλη τιμή για εμάς. Ταυτόχρονα δίνεται, στους πελάτες και το κοινό, η ευκαιρία να συναντήσουν την νέα αυτή ιδέα. Η κατεύθυνση του σχεδιασμού συναντήθηκε με επιτυχία και αναγνώριση, μεγαλύτερη από ότι περιμέναμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε μηχανήματα με αυτό το σχέδιο στην αγορά το συντομότερο δυνατό. Οι ημερομηνίες και το μοντέλο της σειράς που θα εισαχθεί για πρώτη φορά με το νέο σχέδιο είναι και τα δύο θέματα των διαπραγματεύσεων ", δήλωσε η Margaréta Víghová, Επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας στην ZETOR.

Η παρουσίαση της ZETOR από τον Pininfarina στην αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι δεν τελειώνει τη σειρά των δραστηριοτήτων. Ο ελκυστήρας θα παρουσιαστεί σταδιακά και σε άλλες χώρες. Η βάση του θα είναι στο ZETOR GALLERY στο Μπρνο. Αυτή τη στιγμή, είναι βέβαιο ότι θα είναι παρόν στην διεθνή έκθεση TechAgro 2016, η οποία λαμβάνει χώρα στις αρχές του Απριλίου στο Μπρνό της Τσεχίας.

Το ZETOR από τον Pininfarina ενσωματώνει την έννοια του σχεδιασμού και την κατεύθυνση που θα πρέπει να εφαρμοστεί στο μοντέλο της ZETOR μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια. Ο σκοπός της παρουσίασης είναι να προσφέρει στον πελάτη ένα σύγχρονο, ελκυστικό και διαχρονικό σχεδιασμό, από το μέλλον με τον οποίο μπορούν να είναι δικαίως υπερήφανοι.

Πληροφορίες και φωτογραφίες της του σχεδιασμού μπορείτε να βρείτε στην νέα ιστοσελίδα https://www.zetorbypininfarina.com/. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες  ή να μάθουν για την ιστορία του σχεδιασμού. Επίσης ενημερώνεται λίστα με όλες τις τοποθεσίες και τις ημερομηνίες όπου μπορεί ο κόσμος να δει το ZETOR του Pininfarina. Η ιστοσελίδα θα δημοσιεύει επίσης τα δελτία τύπου και, μπορείτε να κατεβάσετε wallpapers με εντυπωσιακές εικόνες.

Λόγω της επέκτασης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων και τα αναπτυξιακά σχέδια της εταιρείας, η ZETOR δίνει έμφαση στην επέκταση του δικτύου και των επιχειρηματικών εταίρων. Η μάρκα δίνει μεγάλη βάση στη Δυτική Ευρώπη και σε άλλες αγορές όπου ήδη δραστηριοποιείται. Ανάμεσα στις πρόσφατες επιχειρηματικές επιτυχίες είναι η υπογραφή της σύμβασης για την προμήθεια 250 τρακτέρ στο Ιράν, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά με ZETOR

Η ZETOR, Τσέχος κατασκευαστής γεωργικών μηχανημάτων, με παρουσία στην αγορά από το 1946, που λειτουργεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Μέχρι σήμερα, η εταιρία έχει πουλήσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια τρακτέρ. Τα τρακτέρ ZETOR διευκολύνουν το έργο για τους χρήστες τους και προσφέρουν εξοικονόμηση και χαμηλότερο κόστος. Χάρη στην κατασκευή δικών τους κινητήρων στα κεντρικά της εταιρείας στο Brno, οι ελκυστήρες υπόκεινται σε συνεχή δοκιμή και καινοτομία. Προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό δύναμης και ισχύος του κινητήρα, την ευκολία και την αποτελεσματικότητα καθώς και και την εξαιρετική απόδοση λειτουργίας. Τα ZETOR διαθέτουν τέσσερις σειρές μοντέλων: Major, Proxima, Forterra και Crystal. Πρόσφατα παρουσίασε το μέλλον της ZETOR με τη μελέτη και σχεδιασμό του οίκου Pininfarina. Για λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με τη εταιρία ZETOR και τα προϊόντα της, επισκεφθείτε το www.zetor.com ή την σελίδα του εισαγωγέα στην Ελλάδα www.demeter.gr.