ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ZETOR ROAD SHOW 2014

Posted by demeter 21/12/2014 0 Comment(s)

Με επιτυχία και ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η μεγάλη περιοδεία της Zetor Road Show 2014 στην Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα.

Η Zetor με τη στήριξη της εταιρίας “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε,  διοργάνωσαν επιδείξεις για τους  Έλληνες αγρότες, επιτρέποντας τους να δοκιμάσουν τις δυνατότητες των μοντέλων της.

 

Το Zetor Road Show 2014 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας, αποτελούσε μέρος μιας ευρύτερης Ευρωπαϊκής επίδειξης τύπου Roadshow που ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου με πρώτο προορισμό την Ολλανδία, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε την Γαλλία, Βέλγιο και άλλες 16 χώρες μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας συνολικά 120 στάσεις σε διαφορετικές Ευρωπαϊκές πόλεις.
 

Στη διάθεση των ενδιαφερομένων, πελατών και υποψήφιων πελατών υπήρξαν τρία βασικά μοντέλα τρακτέρ, με τους σύγχρονους κινητήρες που προσφέρουν αυξημένη ισχύ συνδυάζοντας σημαντική οικονομία καυσίμου. Σε κάθε εκδήλωση η ώρα έναρξης ορίστηκε στις 5 το απόγευμα και περιελάμβανε την παρουσίαση και επίδειξη των δυνατοτήτων των νέων ελκυστήρων της Zetor, ενημέρωση για την γκάμα και των λεπτομερών τεχνικών χαρακτηριστικών που τα κάνουν να υπερέχουν από τα υπόλοιπα στην αγορά.

 

Το πλούσιο νέο Forterra HSX 140 με μπροστινά υδραυλικά όργωσε με το τετράυνο άροτρο του σε κάθε σταθμό, επιδεικνύοντας την δύναμη που το χαρακτηρίζει καθώς και την οικονομία στα καύσιμα.

Το νέο οικονομικό Major 80 εντυπωσίασε με τη φρέζα του που δούλεψε σε όλες τις επιφάνειες, ένα μοντέλο που χαρακτηρίζεται από την απλότητα, ανθεκτικότητα, δύναμη και προσιτή τιμή.
 

Το νέο ανανεωμένο Proxima Power 120 ήταν εφοδιασμένο με τον πρωτοεμφανιζόμενο φορτωτή της Zetor, έδειχνε τις απεριόριστες δυνατότητες και χρήσεις του, οι οποίες εκτελούνταν με ευκολία χάρις στο πρωτοποριακής σχεδίασης χειριστήριο που διευκολύνει το χρήστη ακόμη και σε εργασίες που απαιτούν ακρίβεια εκατοστού.
 

Οι επισκέπτες δέχτηκαν την περιποίηση του εργοστασίου με κεράσματα και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα σε κληρώσεις που έγιναν καθώς και να αποκτήσουν πολλά αναμνηστικά είδη Zetor.


 

Η πενθήμερη επίδειξη έληξε με την παρουσία της “Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε” στη Μέρα Μαγιού της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρακτέρ της κατασκευάστριας εταιρίας Zetor και Lamborghini όπως επίσης και παρελκόμενα μηχανήματα σε μια ετήσια εκδήλωση της Σχολής που περιλάμβανε πολλές εκδηλώσεις.

 

Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, την στήριξη και όσους συνέβαλαν ενεργά για να υλοποιηθεί αυτή η δράση με τόση επιτυχία. Ανυπομονούμε για την επόμενη!  

 

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook : www.facebook.com/zetorGR και www.zetor.com/tractorshow-ellada