Ανακοίνωση - Παρουσίαση Αντιπρόσωπου Αταλάντης

Posted by superadmin 18/12/2015 0 Comment(s)

Νέα συνεργασία στην περιοχή της Αταλάντης, εγκαινίασε η Εταιρία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. για την  αντιπροσώπευση των γεωργικών μηχανημάτων ZETOR & LAMBORGHINI.

Την νέα αντιπροσωπεία ανέλαβε ο Δημήτριος Παπαγεωργίου, ο οποίος αποτελεί τη δεύτερη γενιά εμπορίας. Πρόκειται για επιχείρηση με εμπειρία στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, αλλά και αυτοκινήτων. Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον νομό της Φθιώτιδας, μιας και τα φημισμένα τρακτέρ της Ιταλικής κατασκευάστριας εταιρίας Lamborghini και της Τσέχικης κατασκευάστριας εταιρίας Zetor, καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των αγροτών της περιοχής.
 

Ο νέος αντιπρόσωπος θα διαθέτει από εδώ και πέρα όλα τα προϊόντα της εταιρίας Η ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε. όπως παρελκόμενα μηχανήματα (Terranova, Agrostroj Pelhrimov, Zetor System, Trac Lift) και λιπαντικά (Akros & SDF) .
 

Η έναρξη της νέας συνεργασίας γιορτάστηκε προ λίγων ημερών, με την ταυτόχρονη παρουσίαση των νέων μοντέλων τρακτέρ των Lamborghini και Zetor.
 

Μερικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση των νέων μοντέλων στις εγκαταστάσεις του νέου Αντιπροσώπου στη περιοχή της Αταλάντης: