Η Zetor σπάει τα Ρεκόρ

Posted by superadmin 18/12/2015 0 Comment(s)

Νοέμβριος 2014

Η μεγαλύτερη σε μήκος παρέλαση με τρακτέρ, και παράλληλα, η μεγαλύτερη συγκέντρωση αριθμητικά με τρακτέρ μιας μάρκας. Και τα δύο ρεκόρ αυτά κατάφερε να σπάσει η εταιρία Specagra, εισαγωγέας των Zetor στην Λιθουανία. Ήταν ένας πρωτότυπος τρόπος για να γιορτάσει τα 15 χρόνια από την ίδρυση της.
 

Το γεγονός που ονομάστηκε, Zetor Tractor Parade, οργάνωσε η εταιρία Specagra στην Λιθουανία για τον εορτασμό των 15 χρόνων ύπαρξης της. Οι οργανωτές κατάφεραν να συγκεντρώσουν 115 τρακτέρ Zetor σε μια τοποθεσία. Κατά την διάρκεια της ομαδικής πορείας, τα τρακτέρ διάνυσαν μια απόσταση 6 περίπου χιλιομέτρων και το κόκκινο κομβόι είχε μήκος περί των 600 μέτρων. Οι διοργανωτές κατάφεραν και σπάσανε ταυτόχρονα δύο ρεκόρ. Την μεγαλύτερη σε κίνηση παρέλαση τρακτέρ και την μεγαλύτερη συνάντηση τρακτέρ μιας μάρκας. Για τώρα οι οργανωτές περιμένουν από την επιτροπή του οργανισμού Βιβλίου Γκίνες των παγκοσμίων Ρεκόρ, επιβεβαίωση της κατάρριψης του παγκοσμίου αυτού ρεκόρ.

 

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του εργοστασίου της Zetor, Margareta Vighova, δήλωσε - '' Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας που δουλεύουν σκληρά για να δυναμώσουν την σχέση του προϊόντος με τους πελάτες. Παλεύουμε καθημερινά να δείξουμε έμπρακτα πως αγοράζοντας ένα μηχάνημα Zetor, οι πελάτες αποκτούν μια μάρκα που βασίζεται στην παράδοση που προσφέρει καινοτομίες και που δυναμώνει την θέση της στην αγορά διεθνώς.''

 

Στο γεγονός αυτό συμμετείχαν Λιθουανοί αγρότες που κατέχουν τρακτέρ Zetor όλων των ηλικιών. Στην παρέλαση εμφανίστηκαν και μερικά παλαιότατα μοντέλα, όπως το θρυλικό 25K κατασκευής του 1950. Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης αποτέλεσε μια αξιοπρεπή γιορτή για το ευρύ κοινό!

 

Η Zetor διατηρεί μια ηγετική θέση στις αγορές των χωρών της κεντρικής Ευρώπης. Στις Βαλτικές χώρες, επίσης, η Zetor έχει σημαντικές πωλήσεις. Αυτό το οφείλει στην καλή συνεργασία της με την εταιρία SPECAGRA, αφού έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αυξήσουν τις πωλήσεις των Zetor σε Εσθονία, Λιθουανία και Λευκορωσία. Η Zetor παραμένει στις τρεις πρώτες προτιμώμενες εταιρίες τρακτέρ.