10η Πανελλήνια Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση Λάρισας

Posted by superadmin 18/12/2015 0 Comment(s)

Η εταιρεία “Η ΔΗΜΗΤΡΑ ” Α.Ε έδωσε το δικό της δυναμικό παρόν στην 10η Πανελλήνια Γεωργική, Κτηνοτροφική και Περιβαλλοντική Έκθεση στο διάστημα 11 – 15 Φεβρουαρίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά στη Νεάπολη Λάρισας παρουσιάζοντας την γκάμα των τρακτέρ Zetor & Lamborghini καθώς και όλες τις εξελίξεις στα μηχανήματα που αντιπροσωπεύει.
 

Το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου και η μεγάλη προσέλευση ήταν τα χαρακτηριστικά της φετινής έκθεσης καθώς η εταιρία μας παρουσίασε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα μηχανήματα. Από την Τσεχία το πρώτο FORTERRA 150 HD σε ελληνική γη κέρδισε τις εντυπώσεις αφού αποτελεί το ισχυρότερο Zetor. Δίπλα του παρουσιάστηκαν τα PROXIMA POWER 120 & MAJOR 80 + ZETOR SYSTEM φορτωτή.
 

Από την Ιταλία παρουσιάστηκε το νέο LAMBORGHINI SPARK 180 στην πλούσια έκδοση του εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους. Πλάι του, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δούνε από κοντά το νέο NITRO R και τα δενδροκομικά RF με και χωρίς καμπίνα. Όλα μοντέλα που απευθύνονται ειδικά για τις ανάγκες των ελλήνων παραγωγών και επαγγελματιών αγροτών. Όλα μηχανήματα με τις υψηλότερες προδιαγραφές στην αιχμή της τεχνολογίας και των επιδόσεων.

 

Η Φιλοδοξία της νέας δημοτικής αρχής για να αναδειχθεί η έκθεση αυτή ως μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον τομέα είναι πλέον ορατή.

 

Παράλληλα στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Γεωργικής-Κτηνοτροφικής-Περιβαλλοντικής Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν ημερίδες και παρουσιάσεις με θέματα σχετικά με το αντικείμενο της έκθεσης.   

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αντιπροσώπους μας και συνεργάτες που προσήλθαν και βοηθήσαν για να γίνει τόσο επιτυχής η παρουσία μας αυτή στην Λάρισα.

 

Παρακολουθείστε τα νέα της ZETOR τώρα και στο facebook.

Τα νέα της εταιρίας και των LAMBORGHINI στο facebook.