Το ZETOR TRACTOR SHOW στην Ελλάδα

Posted by superadmin 29/12/2015 0 Comment(s)

 

Η διοργάνωση της επιτυχημένης επίδειξης των τρακτέρ ZETOR του 2015 ξεκίνησε στην Ιρλανδία και στη συνέχεια προχώρησε στη Μεγάλη Βρετανία και σε άλλες χώρες. Στα τέλη Οκτωβρίου θα επισκεφθεί και 4 σημεία της Ελλάδας. Τα Μοντέλα της ZETOR θα παρουσιαστούν σε σχεδόν 120 σημεία σε 15 χώρες της Ευρώπης. Οι ειδικοί, το ευρύ κοινό, και οι λάτρεις των ZETOR θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τις καινοτομίες της Τσεχικής κατασκευάστριας τρακτέρ. Η επιτυχία του συγκεκριμένου θεάματος ήταν μεγάλη πέρυσι όταν επισκέφθηκε περιοχές της βορείου Ελλάδας. Συνολικά στην Ευρώπη 15.630 άτομα παρακολούθησαν το ταξίδι οκτώ μηνών του περασμένου έτους σε όλη την Ευρώπη και η συμμετοχή αυτά τα 4 χρόνια ήταν συνολικά κοντά στους 50.000 θεατές.

"Ο σκοπός της ZETOR δεν είναι μόνο να παρουσιάσει την μάρκα ZETOR με τις καινοτομίες μας, αλλά και να παρέχουμε σε όλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν προσωπικά τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα των τρακτέρ μας. Ταυτόχρονα λαμβάνουμε σχόλια που θα αξιολογήσει ο κόσμος και θα τα λάβουμε υπόψη κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Για μας, ο πελάτης έρχεται πάντα πρώτος'', λέει ο Adam Žert, διευθυντής των πωλήσεων και το τμήμα μάρκετινγκ.

Το ειδικό Promo φορτηγό εμφανίστηκε κατά σειρά στην Βροντού της Δράμας, τα Γρεβενά, την Λάρισα και στην Θήβα και παρουσίασε τις καινοτομίες από την εταιρεία ZETOR. Το νέο CRYSTAL με τον εξακύλινδρο κινητήρα, το πιο ισχυρό μοντέλο, ήταν στη διάθεση του κόσμου. Επίσης υπήρξε και το πλούσιο σε εξοπλισμό Forterra HD για να το δοκιμάσει ο κόσμος.

Μαζί με τα νέα μοντέλα ακολούθησε και ένα μικρό κινητό μουσείο το οποίο περιελάμβανε και το ιστορικό πρώτο μοντέλο, ZETOR 25 Κ. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ελκυστικό υλικό για την ιστορία της ZETOR μέσω διαφόρων πολυμέσων. Η περιοδεύουσα έκθεση αφιερώθηκε επίσης στην 60η επέτειο της ZETOR στην Ελληνική αγορά. Στο Ελληνικό ZETOR TRACTOR SHOW υπήρξε και μεγάλος διαγωνισμός με σημαντικά βραβεία . Το κύριο βραβείο  είναι ένα ταξίδι στην Τσεχική Δημοκρατία. Οι συμμετέχοντες κέρδισαν επίσης και άλλα πλούσια βραβεία.

Ένας χάρτης με έναν πλήρη κατάλογο των θέσεων του ZETOR ΤΡΑΚΤΕΡ SHOW 2015 και πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.zetor.com/tractorshow. & στο Facebook για όλα τα τελευταία νέα!

 

Το πρόγραμμα του Zetor Road Show 2015 στην Ελλάδα.

29/10/15

Βροντού Δράμας

Καρυπίδης Γ.

30/10/15

Γρεβενά

Βασιλειάδης Ε.

31/10/15

Λάρισα

Στανκούδης Ι.

01/11/15

Θήβα

Κατσέλης Δ.

 

Πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας στο Facebook.com/ZetorGR

Ετικέτες: ZETOR TRACTOR SHOW test drive