Στην Agrotica θα βρισκόμαστε στο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 05 – Stand: 09
ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ C03 – Stand: 03

Η εταιρία ‘’Η ΔΗΜΗΤΡΑ’’ Α.Ε δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από ένα τέτοιο γεγονός του κλάδου καθώς δραστηριοποιείται στην αγορά των γεωργικών μηχανημάτων για πάνω από 65 χρόνια. Η εταιρία αντιπροσωπεύει επίσημα για την Ελληνική αγορά των γεωργικών ελκυστήρων τις μάρκες των Lamborghini από το 1976, τα Hurlimann από το 2021 και τα Zetor από το 1955 έως και σήμερα.

Στο περίπτερο μας στην AGROTICA, συνολικής επιφάνειας 600 μ2, την μεγαλύτερη επιφάνεια των χώρων μας καλύπτουν οι καινούργιοι γεωργικοί ελκυστήρες υψηλής τεχνολογία ενώ παρουσιάζουμε σειρά από γεωργικά παρελκόμενα μηχανήματα των Ιταλικών οίκων Nardi και Caffini.

Η Lamborghini παρουσιάζεται με πλήρη σειρά δενδροκομικών ελκυστήρων από 50 έως 115 ίππους με κύριους εκφραστές τα μοντέλα SPRINT, SPIRE F TREND, SPIRE F/S/V, SPIRE F TARGET ενώ στους ελκυστήρες ανοιχτού πεδίου από 70 έως 135 ίππους παρουσιάζονται τα μοντέλα CRONO, SPIRE TREND, STRIKE TB, STRIKE & SPARK.

Από το 1976, ”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. έχει πουλήσει μέχρι σήμερα πάνω από 7500 τρακτέρ Lamborghini στην Ελληνική αγορά. Ένας αριθμός ορόσημο που φανερώνει την αφοσίωση και το έργο που έχει δείξει η εταιρία στον κλάδο.

Για την παρουσία της Hurlimann, η νέα αυτή συνεργασία μας εκθέτει 8 μοντέλα με ιπποδυνάμεις από 50 έως 125 ίππους, δενδροκομικού τύπου αλλά και ανοιχτού πεδίου. Τα μοντέλα της Hurlimann ξεχωρίζουν με την υψηλή αισθητική τους αλλά και τον σύγχρονο εξοπλισμό. Αυτά είναι τα δενδροκομικά XF, XF SPIRIT, XF TRADITION και από την μεγαλύτερη κατηγορία τα XE, XA SPIRIT, XΒ.

Η ιστορική Τσέχικη κατασκευάστρια εταιρία Zetor παρουσιάζεται με τα μοντέλα MAJOR, PROXIMA HSFORTERRA HD καθώς και με το μικρό Zetor COMPAX. Με εμφανισιακές αλλαγές αλλά και σημαντικές βελτιώσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και ποιότητας στην κατασκευή, τα αμιγώς ευρωπαϊκά αλλά και αγαπητά σε όλους Zetor δεν θυμίζουν πια τίποτα από το παρελθόν.

Όλα τα τρακτέρ που θα παρουσιάσουμε στην AGROTICA είναι με κινητήρες φάσης STAGE 5, υψηλής απόδοσης και φιλικότερους προς το περιβάλλον. Με νέο σχεδιασμό καπό και καμπίνας με πλουσιότερο εξοπλισμό. Τα νέα μοντέλα ομαδοποιούνται βάσει της τεχνολογίας στις παρακάτω κατηγορίες:
• Ελκυστήρες με βασική τεχνολογία και καλή σχέση ποιότητας / τιμής.
• Ελκυστήρες με μεσαίο εξοπλισμό, ικανούς να καλύψουν σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των πελατών.
• Ελκυστήρες με τεχνολογία αιχμής και κορυφαίο εξοπλισμό, εδώ εισέρχεται και η έννοια του customization σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Η γνώση και η εμπειρία δεκαετιών αποτελούν το μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρίας μας σε συνδυασμό με ελκυστικά και μακροχρόνια τραπεζικά χρηματοδοτικά προγράμματα που διαθέτουμε για τους πελάτες μας βάση των δυνατοτήτων τους. Έτσι είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις πιο απαιτητικές προκλήσεις του γεωργικού τομέα σήμερα και στο μέλλον.