Με μεγάλο ενδιαφέρον και ρεκόρ προσέλευσης κόσμου ολοκληρώθηκε η 28η έκθεση γεωργικών μηχανημάτων AGROTICA 2020 στην Θεσσαλονίκη. Για ακόμη μια χρονιά ”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. με μεγάλο περίπτερο στο κτίριο 5 αλλά και με εξωτερική επιφάνεια, παρουσίασε μια πλήρη γκάμα προιόντων που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Με νέα προιόντα αλλά και με νέα μοντέλα στις υπάρχουσες συνεργασίες των κατασκευαστικών οίκων, η παρουσία της εταιρίας ήταν ιδιαίτερα δυναμική.

Στο περίπτερο των 500 τμ της εταιρίας παρουσιάστηκαν, με επιβλητική διάταξη, όλα τα βασικά μοντέλα της LAMBORGHINI. Αναλυτικά παρουσιάστηκε η πλήρης γκάμα στης σειράς SPIRE F & S από 70 εως 115 ίππους. Τα υπόλοιπα μοντέλα που είχε ευκαιρία ο κόσμος να δει από κοντά ήταν:

RF TREND 70
SPIRE TREND 100
SPIRE
STRIKE 100
EGO 55
CRONO 80
SPARK 140
SPARK 160

Η νέα συνεργασία με τα κορυφαία Ψεκαστικά CAFFINI, παρουσιαστηκε για πρώτη φορά επίσημα στην Θεσσαλονίκη, προσφέροντας έτσι στους πελάτες της εταιρίας μια σημαντική λύση στις ανάγκες των ψεκασμών. Τα Ιταλικά ψεκαστικά που κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Βερόνα της Ιταλίας προσφέρουν την τελευταία τεχνολογία στον τομέα αυτόν με μεγάλη γκάμα και αμέτρητες επιλογές για κάθε ανάγκη.

Ανάμεσα σε όλα στο περίπτερο παρουσιάστηκαν οι βασικές διαστάσεις των αγροτικών ελαστικών που εμπορεύεται η εταιρία με τις μάρκες MITAS & Taurus. Σε ότι αφορά την συντήρηση των μηχανημάτων η εταιρία διαθέτει αποκλειστικά στην ελληινκή αγορά τα λιπαντικά AKROS PETRONAS αλλά και τα επίσημα λιπαντικά της SDF. Μια ακόμη νέα παρουσία που θα οδηγήσει την παρουσία της εταιρίας στα παρελκόμενα είναι τα προιόντα της NARDI. Στην έκθεση παρουσιάστηκε μια Φρέζα NARDI καθώς και ένας καταστροφέας της TERRANOVA. Συμπληρωματικά για εργασίες κτηνοτροφικές, παρουσιάστηκαν 2 φορτωτές ένας Φορτωτής Trac Lift με κουβά και αρπάγη στρογγυλής μπάλας σε Zetor Major 80 και σε Lamborghini STRIKE 100 ένας Φορτωτής STOLL ProfiLine στα χρώματα της Lamborghini.

Σαν επίσημος εισαγωγέας της ZETOR στην Ελλάδα εδώ και 65 χρόνια ”Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. παρουσίασε τα παρακάτω μοντέλα:

HORTUS 65 (Το μικρό της σειράς για βοηθητικές εργασίες)
Νέο PROXIMA 100 HS (Πρώτη παρουσίαση στην ελληνική αγορά και δεύτερη σε διεθνές επίπεδο με το νέο σχεδιασμό και σημαντικές βελτιώσεις)
MAJOR 80 + TracLift φορτωτής με κουβά. (το κλασσικό 80 ίππων βοηθητικό για όλες τις δουλειές με εμπρόσθιο φορτωτή)
FORTERRA 120 HSX (Το αγαπημένο ισχυρό εξωχώραφο με υδραυλική ρεβέρσα)
FORTERRA 150 HD (Το απόλυτο μηχάνημα για βαριές εργασίες με ιπποδύναμη άνω των 140 ίππων)

Μεγάλη χαρά έφερε και η παρουσία όλων των συνεργατών, αντιπροσώπων αλλά και φίλων της εταιρίας στο περίπτερο. Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της εταιρίας και τους συνεργάτες που εργάστηκαν για το επιτυχημένο αποτέλεσμα της έκθεσης.