Το 2022 συμπληρώνουμε σαν εταιρία τον συμβολικό αριθμό 7500 συνολικών πωλήσεων σε τρακτέρ Lamborghini στην ελληνική αγορά. Μια μακρά πορεία 46 ετών που δεν απαιτεί συστάσεις.  Ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Lamborghini απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους.

Η Lamborghini, όνομα συνώνυμο με τις υψηλές επιδόσεις και τις σαγηνευτικές γραμμές, κατασκευάζει τρακτέρ εδώ και πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, η Lamborghini κατασκεύαζε τρακτέρ πολύ πριν δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα σπορ αυτοκίνητα.

• Το 1949 κατασκεύασε το πρώτο τρακτέρ Lamborghini – εξοπλισμένο με κινητήρα «Morris» που μετατράπηκε από βενζίνη σε ντίζελ.
• 1950 κατασκευάστηκε το πρώτο τρακτέρ Lamborghini.
• 1954 Η Lamborghini εμπορεύεται το πρώτο της ερπυστριοφόρο τρακτέρ.
• 1962 Η Lamborghini κατασκευάζει το πρώτο της τετράτροχο τρακτέρ.
• 1963 Ο Ferruccio Lamborghini ξεκινά την κατασκευή Αυτοκινήτων, τη γέννηση ενός από τα πιο εξωτικά σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στον κόσμο.
• 1966 Τα τρακτέρ Lamborghini είναι τα πρώτα που ενσωματώνουν ένα συγχρονισμένο κιβώτιο ταχυτήτων.

*1976 Πρώτη εισαγωγή των τρακτέρ Lamborghini στην Ελλάδα.

Τα τρακτέρ Lamborghini παράγονται σήμερα μαζικά με πλήρη γκάμα σε ιπποδυνάμεις από 25 έως 260 Hp, με μια ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων για οπωρώνες και αμπελώνες. Οι ισχυροί κινητήρες που φέρουν τα τρακτέρ Lamborghini διαθέτουν την τελευταία τεχνολογία και προσφέρουν περισσότερη ισχύ, περισσότερη ροπή και λιγότερη κατανάλωση καυσίμων.

Προσθέτοντας σε αυτήν την τεχνολογία και τον πλήρη έλεγχο του τρακτέρ μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων σε όλα τα μέρη του τρακτέρ και με μια μεγαλύτερη καμπίνα, πιο αθόρυβη, πιο φιλική προς τον χειριστή και έχετε ένα τρακτέρ με την απόδοση και άνεση ενός πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου!

Ισχυρά, σκληρά και αξιόπιστα, τα τρακτέρ της Lamborghini, ανταποκρινόμενα συνεχώς στις προκλήσεις της σύγχρονης γεωργίας, απευθύνονται σε ανθρώπους που βλέπουν στο μέλλον και προσδοκούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των καλλιεργειών τους. Η επιτυχία τους στην Ελλάδα οφείλεται τόσο στην ποιότητα και αξιοπιστία των νέων μοντέλων, όσο και στις ελκυστικές τιμές που προσαρμόζονται στις ανάγκες της δύσκολης και εξαιρετικά ανταγωνιστικής, ελληνικής αγοράς.

Η εταιρία εδρεύει στην Αθήνα µε κατάστηµα στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα. ∆ιαθέτει τα γνήσια ανταλλακτικά για τα µηχανήµατα που εµπορεύεται καθώς και υπηρεσίες τεχνικής κάλυψης µε ανθρώπους εκπαιδευµένους.