FORTERRA [100-110-120-130-140]

FORTERRA [100-110-120-130-140] Μοντέλα
Θεάσεις: 32978 Κατασκευαστής: Zetor
Κωδικός Προϊόντος: FORTERRA [100-110-120-130-140]
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι
  • Κινητήρες Zetor EURO III
  • Μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμων
  • Τεχνολογία Htchtronic
  • Νέος σχεδιασμός και ενιαίο καπό για καλύτερη πρόσβαση
  • Πλούσιος εξοπλισμός
  • Μεγαλύτερη εργονομία και άνεση
  • Σιγουριά και ποιότητα Zetor
  • 48 μήνες εργοστασιακή εγγύηση

 

Κάντε τη ζωή σας απλή.

 

To Zetor Forterra, αποτελεί την καλύτερη λύση για όλες τις εργασίες εντός και εκτός χωραφιού.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά είναι η εξαιρετική αναλογία ταχυτήτων με το POWERSHIFT επιλέγοντας ανάμεσα σε 24χ18.

Ηλεκτρονικό υδραυλικό με δυνατότητα ανύψωσης 5,8 τόνους! 

Νέα οροφή καμπίνας, ρεζερβουάρ για 180 λίτρα καύσιμα, ενισχυμένα σκαλιά γαλβανιζέ και πάνω από όλα κινητήρας Zetor, 4 κυλίνδρων με Turbo με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που δίνει απόθεμα ισχύος μέχρι και 37% και πρωτοφανή εξοικονόμηση καυσίμων.

Με δυνατότητα προσθήκης φορτωτή, μετατρέπεται σε ένα εργαλείο πολλών χρήσεων. Με εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών, σκληρό μοτέρ Zetor και στην πιο δελεαστική τιμή.

FORTERRA 140

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει η σειρά Forterra στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά σε ιπποδυνάμεις 96 - 107 - 117 - 126 τώρα η ZETOR προσθέτει στην γκάμα της το νέο μεγαλύτερο Fonterra στους 137 ίππους!!

Ο ελκυστήρας Zetor Forterra τροφοδοτείται με κινητήρα Zetor, με turbo και inter-cooler. Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία για να προσφέρει εξαιρετική δύναμη με επιπλέον ροπή έως και 37% και με εξαιρετική οικονομία στα καύσιμα. Επιπλέον, ο ανεμιστήρας υδραργύρου συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της σχέσης κόστους και απόδοσης καθώς και στη μείωση των επίπεδων θορύβου. Και όλα αυτά με την 24μηνη εγγύηση του εργοστασίου Zetor!

 

Το γερμανικό ινστιτούτο γεωργικών μηχανημάτων DLG, απένειμε στην Zetor την σπουδαία διάκριση για τον πιο ισχυρό και οικονομικό κινητήρα στην κατηγορία του.

 

Μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου αυτού μοντέλου είναι:

 

 

 

 

 

*AC
*Ρυθμιζόμενο τιμόνι
*Grammer κάθισμα σε ανάρτηση
*Κάθισμα συνοδηγού
*ψηφιακό ταμπλό
*Θερμαινόμενοι καθρέπτες και πίσω τζάμι
*Προεκταμένοι λασπωτήρες

*Δυνατότητα επιλογής ελαστικών

 

Για να μάθετε όλες τις πληροφορίες και εξτρα εξοπλισμό παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο ή έναν πωλητή της εταιρίας, ή στείλτε μας ένα email info@demeter.gr

 

Με την εγγύηση της...

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

''Η ΔΗΜΗΤΡΑ'' Α.Ε. παρέχει μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά για τις εντός και εκτός εγγυήσεως επισκευές μέσω του δικτύου πωλήσεων των αντιπροσώπων μας . Η ποιότητα των γνήσιων ανταλλακτικών είναι ακριβώς ίδια με την ποιότητα των ανταλλακτικών που συναποτελούν τα καινούρια προϊόντα .

Με το αρχικό μας service μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι επωφελήσθε από όλες τις διαθέσιμες βελτιώσεις και καινοτομίες οι οποίες εγγυώνται ότι ο χειρισμός και τα χρήσιμα προτερήματα του μηχανήματος σας διατηρούνται . Κάθε ανταλλακτικό έρχεται σε γνήσια συσκευασία με ένα μοναδικό αριθμό ταυτοποίησης .

 

Τα ανταλλακτικά Zetor εγγυώνται υψηλή ποιότητα σε λογική τιμή . Για μεγάλη αντοχή στο χρόνο , συνιστούμε τη χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών , σεβόμενοι με αυτό τον τρόπο την ταυτότητα του ελκυστήρα σας .