RF TREND [70 - 80 - 80.4]

RF TREND [70 - 80 - 80.4] Δενδροκομικά
Θεάσεις: 33895 Κωδικός Προϊόντος: RF TREND [70 - 80 - 80.4]
0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Η μακρά παράδοση της Lamborghini σε εξειδικευμένες εφαρμογές αναβιώνει μέσα από την υπεροχή του νέου τρακτέρ  RF Trend στον αμπελώνα, στον οπωρώνα και στο θερμοκήπιο. Αποτελεί μια νέα σειρά μοντέλων ιδανικά για ελιγμούς και στους πιο στενούς χώρους ώστε να επιτυγχάνεται υψηλή παραγωγικότητα με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Η σειρά RF Trend αποτελείται από τρία μοντέλα που είναι ιδανικά για την καθημερινή εργασία στον αμπελώνα και οπωρώνα:

  • RF Trend 70 (65 HP)
  • RF Trend 80 (75 HP)
  • RF Trend 80.4 (75 HP / 4 Cyl)

 

 

 

 

Σχεδιασμός

Οι αρμονικές γραμμές στην πιο κομψή έκφραση σχεδιασμού αποτελεί τη σφραγίδα της Lamborghini.

Οι ελιγμοί μεταξύ των στενών γραμμών γίνεται παιχνίδι, χάρη στο ρυθμιζόμενο τιμόνι, τα πεντάλ και τα εργονομικά χειριστήρια. Όλα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δίνοντας στο χειριστή άνετο χώρο εργασίας. Το ύψος του πίνακα οργάνων, το τιμόνι και το κάθισμα είναι όλα προσαρμοσμένα για μια άνετη θέση οδήγησης.

 

Τα συμπαγή χαμηλά φτερά προσφέρουν πλήρη κάλυψη στα πίσω ελαστικά και παίζουν σημαντικό ρόλο στην πρόληψη ζημιών της καλλιέργειας. Το RF Trend σχεδιάστηκε για εργασία στο χωράφι και στο δρόμο με μειωμένη κατανάλωση καυσίμου ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 

Κινητήρας

Το νέο μοντέλο RF Trend προσφέρεται με κινητήρες 3 και 4 κυλίνδρων, turbo και turbo-intercooler. Ένας ακούραστος και ανθεκτικός κινητήρας με μειωμένους ρύπους και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα EGR που ανακυκλώνει τους ρύπους μόνο όταν αυτό χρειάζεται , στις απαραίτητες ποσότητες και με καταλύτη DOC στα πρότυπα των κανονισμών της φάσης κινητήρων 3Β (Tier4i). Ο υψηλής πίεσης (2000 bar) υπέρ τροφοδοτούμενος κινητήρας Common Rail με 7 υπέρ τροφοδότες εξασφαλίζει άμεση τροφοδοσία προσφέροντας εξοικονόμηση καυσίμων, ειδικά κατά την εργασία στις γραμμές. Αυτή η αμεσότητα προσφέρεται για τις δενδροκομικές καλλιέργειες, στα αμπέλια και σε άλλες συμπληρωματικές εργασίες. Ο χειριστής μπορεί ακόμη να αποθηκεύσει και να επαναφέρει τις ιδανικές ταχύτητες που επιθυμεί για κάθε παρελκόμενο του. Έτσι λοιπόν επιτυγχάνεται η μέγιστη παραγωγικότητα ανεξάρτητα από φορτία.

 

 

Μετάδοση

Η μηχανική συγχρονισμένη ρεβέρσα είναι διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα για την αλλαγή κατεύθυνσης με ένα μοχλό.

Η δυνατότητα να μπορείς να εργαστείς με την κατάλληλη ταχύτητα στον οπωρώνα και τον αμπελώνα είναι ζωτικής σημασίας. Η νέα σειρά RF Trend είναι διαθέσιμη με τρεις διαφορετικούς τύπους μετάδοσης:

4 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 8 εμπρός + 8 Πίσω

5 μηχανικές συγχρονισμένες, 2 περιοχές. Συνολικά 10 εμπρός + 10 Πίσω

5 μηχανικές συγχρονισμένες, 3 περιοχές και υπεραργό (ελάχιστη ταχύτητα 180 m/h). Συνολικά 15 εμπρός + 15 Πίσω

 

Η νέα σειρά τρακτέρ RF Trend προσφέρει την απόλυτη ασφάλεια και κατά την οδήγηση στο δρόμο, αφού είναι εφοδιασμένη με σύστημα πέδησης και στους 4 τροχούς εξασφαλίζοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση ακινητοποίησης συνδυάζοντας την αξιοπιστία στην πέδηση ακόμη και όταν τα φρένα χρησιμοποιούνται επανειλημμένα.

 

PTO

Πίσω δυναμοδότης PTO 540 στροφών στη βασική έκδοση και PTO 540 -540 E στον προαιρετικό εξοπλισμό, δίνουν τη δυνατότητα οικονομικής και αποτελεσματικής χρήσης ακόμη και με τα πιο ενεργοβόρα παρελκόμενα μηχανήματα.    

 

Υδραυλικό Σύστημα

Η πρωτοποριακή κατασκευή του οπίσθιου υδραυλικού ανύψωσης προσφέρει  στο χειριστή ακριβή έλεγχο των παρελκόμενων μηχανημάτων με ελάχιστη προσπάθεια. Αυτή η εντυπωσιακή δύναμη είναι εφικτή χάρις στην ικανότητα της αντλίας του  υδραυλικού συστήματος (παροχής 42 l/min) ώστε να εξασφαλίζεται αρκετή ροή λαδιών ακόμη και στα πιο σύνθετα παρελκόμενα.

Το μηχανικό σύστημα ανύψωσης προσφέρεται σε 2 εκδόσεις, ανυψωτικής ικανότητας  2700kg στη βασική έκδοση και 3050kg στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Οι αναμονές του υδραυλικού συστήματος είναι 4 στη βασική έκδοση και 6 στον προαιρετικό εξοπλισμό.

 

 

Η ενεργοποίηση του άξονα και των διαφορικών και το κλείδωμα του εμπρόσθιου διαφορικού είναι μηχανικά ελεγχόμενα, εξασφαλίζοντας πως όλη η δύναμη που παράγεται από τον κινητήρα κατανέμεται αποτελεσματικά στους τροχούς.

 

 

 

 Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του                    Με την εγγύηση της...